Έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσπρωτίας Χάρης Γκουλιούμης

Έφυγε από την ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 67 ετών και μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο πρόεδρος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Θεσπρωτίας Χάρης Γκουλιούμης.
Ο Χάρης Γκουλιούμης με συνεχείς παρεμβάσεις για τον πρωτογενή τομέα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ενώ όλη η ζωή του ήταν συνδεδεμένη με το αγροτικό κίνημα στο οποίο είχε δώσει το στίγμα του.

Υπήρξε στο παρελθόν πρόεδρος της Αγροτικής Συνεταιριστικής Ηπείρου - Κέρκυρας (ΑΣΗΚ), μέλος του Δ.Σ. της ΔΩΔΩΝΗΣ, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), μέλος του Κεντρικού Συμβουλιου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.) και υποψήφιος Δήμαρχος Παραμυθιάς.
Η νεκρώσιµη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Ζερβοχώρι Παραμυθιάς.
Σημειώνεται ότι επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι, αντί στεφάνων να γίνει κατάθεση χρημάτων υπέρ της νεοσύστατης Ένωσης Αγροτών ΣΥΒΕΑΠ ΑΕ Θεσπρωτίας, στην Εθνική Τράπεζα (αρ. λογαριασμού: 347/470130-59).
Με αφορμή τον θάνατο του Χάρη Γκουλιούμη, ο ΓΑΣ Ιωαννίνων εξέδωσε το ακολουθο δελτιο τυπου: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Αγροτικού Συν/σμού Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, αφού πληροφορήθηκε τον αδόκητο χαμό του πρωτοπόρου συνεταιριστή και οραματιστή του συνεταιριστικού κινήματος και εκλεκτού συναδέλφου Θεοχάρη Γκουλιούμη , Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣ Θεσπρωτίας, της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ ΑΒΓΗ , της ΑΣΗΚ Α.Ε, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΕΓΕΣ, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε :
1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στην ΣΥΒΕΑΠ ΑΕΣ, σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντα.
4. Να δημοσιοποιηθεί το παρόν στα Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: