Την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου εξασφάλισε η Αλεξάνδρα Τσιάβου

Δυο ακόμη προκρίσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου αλλά και στους τελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος πανηγύρισε σήμερα η ελληνική κωπηλασία.
Την αρχή έκανε η τεράκωπος άνευ των ανδρών . Οι Γιώργος Τζιάλλας-Γιάννης Τσίλης και Στέργιος Παπαχρήστος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη τους εμπειρία σε Ολυμπιακούς αγώνες καθώς ο τέταρτος του πληρώματος ο Γιάννης Χρήστου έδωσε το παρών και στο Πεκίνο.
Χωρίς αντίπαλο αγωνίστηκε το διπλό σκίφ ελ βαρών των κοριτσιών. Η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου πήραν από το ξεκίνημα του ημιτελικού κεφάλι στην κούρσα και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των αντιπάλων τους.


Έτσι και η Καστοριανή πρωταθλήτρια σφράγισε την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες ενώ η Αλεξάνδρα Τσιάβου του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας μετά το Πεκίνο θα επιδιώξει πλέον μια καλύτερη θέση από την 6η που είχε κατακτήσει στο Πεκίνο μαζί με την Χρύσα Μπισκιτζή.
“Ο στόχος των αγώνων επιτεύχθηκε , είμαστε στον τελικό , ελπίζω αύριο να πάνε όλα καλά μέχρι τέλος και του χρόνου στους Ολυμπιακούς αγώνες μια που έχουμε το εισιτήριο στα χέρια μας να πάνε ακόμη καλύτερα” τόνισε η Αλεξάνδρα Τσιάβου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: