Κώστας Μπολότσης: Επιστολή παραίτησης από το ΦΟΠ, με αιχμές

Κωνσταντίνος Μπολóτσης
Άγιος Γεώργιος
46 200 Παραμυθιά
Προς το νεοεκλεγέν ΔΣ του ΦΟΠ Παραμυθιά
Κυρίες και κύριοι!
Όπως γνωρίζετε, είμαστε τόσο εγώ όσο και ολόκληρη η οικογένειά μου εδώ και πολλά χρόνια ενεργά μέλη του ΦΟΠ. Ενός εκπολιτιστικού συλλόγου που μέλημά του οφείλει να είναι ο πολιτισμός, η διατήρηση και διάδοση της παράδοσης, η προβολή του τόπου, των ηθών και των εθίμων, και όλα αυτά με γνώμονα τις αξίες και την ηθική.

Πίστευα πως το καινούργιο ΔΣ θα άλλαζε νοοτροπία και δεν θα ξαναέπραττε τα ίδια λάθη που οδήγησαν το ΦΟΠ στην απομόνωση. Εντούτοις, κάποια μέλη του ΔΣ κατόπιν «μυστικών συμφωνιών» που όλοι γνωρίζουμε και με εκβιαστικά απειλητικά διλήμματα φανερά πια προσπαθούν να γαντζωθούν σε καρέκλες προς ίδιον όφελος, αγνοώντας το καλό και το συμφέρον του συλλόγου.
Αμφιβάλλω επιπλέον για τη διαφάνεια και την ακεραιότητα τόσο του πρώην Προέδρου όσο και της μέχρι πρότινος Ταμία, η οποία απροκάλυπτα απείλησε τον πρώην Πρόεδρο, προκειμένου να εξασφαλίσει την ψήφο του για την προεδρεία.
Δυστυχώς, τα τελευταία αυτά γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, στις οποίες οι φίλοι του ΦΟΠ με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν μέλος την εξελεγκτικής επιτροπής, με αναγκάζουν να υποβάλλω την παραίτησή μου, την οποία παρακαλώ να αποδεχτείτε.
Με τιμή
Κωνσταντίνος Μπολóτσης
http://www.paramythia-online.gr/paramythia/recentnews.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: