Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Λιανός

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει από το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου ο 34χρονος τραγουδιστής και παρουσιαστής, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας.
Η σύζυγός του Ανθή Ανδροτσάκη έφερε στη ζωή στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου ένα υγιέστατο κοριτσάκι συνολικού βάρους 3.200 γραμμαρίων και ύψους 53 εκατοστών. Η μικρή τους πριγκίπισσα γεννήθηκε με καισαρική.
Ο Γιώργος Λιανός συνόδευσε τη σύζυγό του Ανθή στο μαιευτήριο ΡΕΑ στις δέκα το πρωί και οκτώ ώρες αργότερα οι δυο τους κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους την κόρη τους.
«

Επειδή ήταν χειρουργείο ο Γιώργος δεν μπόρεσε να είναι παρών κατά τη διάρκεια του τοκετού, ωστόσο μόλις γεννήθηκε η κόρη του, του επέτρεψαν αμέσως την είσοδο» λέει στο yupi πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και συνεχίζει: «Είναι ενθουσιασμένοι. Ο Γιώργος λέει ότι η κόρη τους μοιάζει σε εκείνον ενώ η Ανθή υποστηρίζει ότι μοιάζει στην ίδια».

Δίπλα στο ευτυχισμένο ζευγάρι βρέθηκαν αμέσως και οι συγγενείς της Ανθής, οι οποίοι ζουν μόνιμα στην Αμερική.

Μόλις έγινε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός η σουίτα 401 του τετάρτου ορόφου του ΡΕΑ πλημμύρισε με ανθοδέσμες και δώρα. Μέχρι στιγμής δίπλα στο ζευγάρι βρίσκονται μόνο οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι ενώ από το απόγευμα αναμένεται να σπεύσουν να τους ευχηθούν και οι διάσημοι φίλοι τους.
Μητέρα και κόρη αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας


http://www.yupi.gr/gossip/c33996/Giwrgos_Lianos_.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: