Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Θεσπρωτού είναι γεγονός

Το Ποδόσφαιρο έχει την θηλυκή του όψη και στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Και ποιο άλλο εκτός από το ιστορικό σωματείο του Θεσπρωτού θα μπορούσε να στηρίξει και αυτή την προσπάθεια των κορίτσιων να αποδείξουν τα δικά τους ποδοσφαιρικά προσόντα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ναι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Θεσπρωτού είναι γεγονός, μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο αλλά και εμπειρία στο πρωτάθλημα, αφού ο βασικός κορμός προέρχεται από την Ομάδα των Αμαζόνων Θεσπρωτίας όπου διοικητικές αστοχίες οδήγησει την ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης.

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου σε αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση του Θεσπρωτού έχει την δική του αυτοτέλεια με τους γονείς να πλαισιώνουν τα κορίτσια στην ποδοσφαιρική τους περιπέτεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Έτσι τα ποδοσφαιρικά μας Σαββατοκύριακα αναμένεται να έχουν από εδώ και πέρα και θηλυκή όψη, τα κορίτσια του Θεσπρωτού δεν φείδονται τεχνικής και επινοήσεων, αλλά και ομαδικότητας που σπάνια βλέπεις στις αντίστοιχες κατηγορίες των ανδρών……
Άλλωστε ήδη μία από τις παίκτριες η Τατιάνα Γεωργίου συμμετέχει στην 18αδα στης εθνικής κορασίδων η οποία Πέμπτη 29/9 αγωνίζεται στη Σερβία με αντίπαλο της εθνικής Δανίας στους προκριματικούς του Euro 2011 γυναικών. Επόμενοι αντίπαλοι Τουρκία και Σερβία.
Να σημειωθεί ότι και άλλες παίκτριες της ομάδας και της περιοχής έχουν περάσει από τις επιλογές της Εθνικές ομάδας και έχουν στο μέλλον πολλές πιθανότητες να επιλεχθούν.
Η συνέχεια στο γήπεδο…το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Νοέμβρίου. Το πρόγραμμα των αγώνων της ομάδας θα ανακοινωθεί έγκαιρα…

http://www.vdella.com/sports/2662-2011-09-28-08-24-44.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: