Παρέμβαση Εισαγγελέα ζητά ο Χρυσοχοΐδης για τον ΟΛΚΕ

Η παραίτηση του δ.σ. του ΟΛΚΕ με κατηγορίες κατά του δ/νοντος συμβούλου Σπ. Στάλια προκάλεσε την άμεση αντίδραση του αρμόδιου υπουργού Μ. Χρυσοχοΐδη.
Διερεύνηση των καταγγελιών που έκανε σύσσωμο το δ.σ. του ΟΛΚΕ κατά του δ/νοντος συμβούλου Σπ. Στάλια φαίνεται ότι επιθυμεί ο Μ. Χρυσοχοΐδης.
Ο κ. Στάλιας φέρεται, σύμφωνα με τις κατηγορίες που του προσάπτει ο πρόεδρος Χρήστος Τζουβελέκης και το δ.σ. του ΟΛΚΕ να μην ενημέρωνε για τα έργα, να προχωρούσε σε κατατμήσεις αυτών, να μην τηρούσε τις διαδικασίες της Διαύγειας και να απέκρυπτε στοιχεία από το δ.σ.

Έτσι ο κ. Χρυσοχοΐδης ζητά την παρέμβαση του Εισαγγελέα και του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τις καταγγελίες.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείο την Τετάρτη εστάλη επιστολή των επτά μελών του δ.σ. του ΟΛΚΕ στην οποία υπέβαλλαν την παραίτηση τους κάνοντας λόγο για αδιαφανείς αναθέσεις έργων από τον κ.Στάλια,
Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Θάνος Πάλλης αποδέχθηκε την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και παράλληλα ζήτησε την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου προκειμένου να διευκολυνθούν οι περαιτέρω έρευνες.
http://www.corfupress.com/news/index.php?option=com_content&view=article&id

Δεν υπάρχουν σχόλια: