Συνελήφθη ο διοικητής της Τράπεζας της Αλβανίας

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής ο διοικητής της Τράπεζας της Αλβανίας, Αντριάν Φουλάνι, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φουλάνι συνελήφθη για την υπόθεση υπεξαίρεσης 7,2 εκατομμυρίων δολαρίων από την κεντρική τράπεζα της γειτονικής χώρας.
Για το σκάνδαλο αυτό έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα άλλοι 17 υπάλληλοι της τράπεζας.

4 σχόλια:

Πολίτης της Ευρώπης είπε...

-Ακόμα και οι εκτός Ενωμένης Ευρώπης γείτονές μας δείχνουν να μας έχουν ξεπεράσει σε θέματα αντιμετώπισης της διαφθοράς. -Φαντάζεται κανένας ότι θα μπορούσε ποτέ να συλληφθεί στην Ελλάδα για υπεξαίρεση 5 εκατομμυρίων ευρώ ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος Στουρνάρας;

Ανώνυμος είπε...

-Ποια Ενωμένη Ευρώπη και Βαλκάνια. -Ούτε σε κράτη της υποσαχάριας Αφρικής δεν γίνονται αυτά. -Εδώ δήμαρχος μικρής παραμεθόριας με την Αλβανία πόλης με αποδεδειγμένο εδώ και 4 χρόνια, από κρατικούς ελέγχους έλλειμμα στο ταμείο του δήμου 4,5 εκατομμύρια ευρώ, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Εδω στους φιλιατες ο ντουμαζιος έφαγε πέντε εκατομμύρια και πέντε χρόνια τιποτε

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

-Δεν «έφαγε» μόνο ο Ντουμαζιος. -«Έφαγαν» και «τρώνε» ακόμα αυτοί που τόσα χρόνια εμποδίζουν με το τρόπο τους την δικαιοσύνη να προχωρήσει στο έργο της και να λάμψη η αλήθεια.
–Φαίνεται ότι ο Ντουμαζιος είναι η κορυφή του παγόβουνου και μάλλον φοβούνται αποκαλύψεις που θα εκθέσουν αρκετούς «υπεράνω πάσης υποψίας».
-Αν ήταν μόνο ο Ντουμαζιος εκτίμηση είναι ότι το «σύστημα» θα τον είχε «δώσει» από τις πρώτες μέρες όταν οι ορκωτοί λογιστές απεκάλυψαν το τεράστιο έλλειμμα.