Η αλήθεια για τη δήθεν παράνομη συνταγογράφηση πανάκριβων φαρμάκων και της δήθεν απάτης σε βάρος …. ασθενών!


Του κ. Χρήστου Τσώνη
Δικηγόρου και πρώην Προέδρου του Νοσοκομείου Φιλιατών

Στην Αθηναϊκή Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ της 8-5-2011 και στη σελίδα 24 αυτής αναγράφτηκε με πηχυαίους τύλους δημοσίευμα που αφορούσε το Νοσοκομείο Φιλιατών με τον τίτλο ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΟΤΙ “ΤΑΞΙΔΕΥΣΑΝ” ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – Η υπέρ- συνταγογράφηση είχε στόχο ….. εξαγωγικό, Έκθεση – βόμβα Επιθεωρητών Υγείας αποκαλύπτει την …. υπέρ δραστηριότητα γιατρού του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Φιλιατών.
Στην ίδια σελίδα της εφημερίδας αυτής υπήρχαν φωτοτυπημένες σελίδες του χαρακτηρισμένου ως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ εγγράφου “των επιθεωρητών” αυτών, που υποτίθεται ότι συνέταξαν το πόρισμα των, αναφερόμενη στο περιεχόμενο αυτού, με τη αναφορά ότι η συγκεκριμένη έκθεση έχει σταλεί και στο ΣΔΟΕ για να διερευνηθεί σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές η διαρροή σκευασμάτων!!!

Στη Θεσπρωτική Εφημερίδα ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ της 9-5-2011 και στη πρώτη σελίδα αυτής με πηχυαίους τίτλους πόρισμα … σοκ!!! ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ … “ΑΣΘΕΝΩΝ”, γίνεται αναφορά για δήθεν “σκάνδαλο” στο Νοσοκομείο Φιλιατών με πρωταγωνιστή γιατρό ή γιατρούς, οι οποίοι δήθεν προέβαιναν σε συνταγογράφηση φαρμάκων σε ασθενείς(;) ασφαλιστικών ταμείων “εκτός εγκεκριμένων ενδείξεων” ότι δήθεν οι “ασθενείς”, μόνο ασθενείς δεν ήσαν, πολλές διαγνώσεις δεν ήταν αξιόπιστες, ότι θα διερευνούντο οι φάκελοι ασθενών ακόμη και αποβιωσάντων, ότι η ζημιά που προκλήθηκε σε ασφαλιστικά Ταμεία ανέρχεται στο ποσό των 500.000 € και ότι το πόρισμα αυτό έχει αποσταλεί μεταξύ των άλλων και στη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Φιλιατών για να επιβληθούν πειθαρχικές ποινές!!! και ότι δήθεν οι συνταγογραφήσεις αυτές εγένοντο σε βιβλιάρια ασφαλισμένων Ελλήνων και όχι Αλβανού πολιτών!!! όπως αρχικά εφημολογείτο.

Δημοσιεύσεις παρομοίων κειμένων εγένοντο την περίοδο αυτή και στην εφημερίδα ΒΔΕΛΛΑ και σε άλλες Εφημερίδες του Θεσπρωτικού τύπου.
Επειδή από τις δημοσιεύσεις αυτές δημιουργήθηκε κυριολεκτικά “σύγχυση”, παντελής έλλειψη ορθής και πραγματικής πληροφόρησης, πλήρους και σκόπιμης παραπληροφόρησης από κέντρα Διοίκησης που έπρεπε κατά το νόμο και την ηθική να πληροφορούν “σωστά” το Θεσπρωτικό λαό και την Κοινωνία και θα αφήνεται “ανοικτό” το θέμα της εκ προθέσεως προσπάθειας σπίλωσης από “επαγγελματίες κομματικούς εγκάθετους και ξενόφερτους εισαγόμενους δήθεν ειδικούς” για την επίλυση των προβλημάτων της Θεσπρωτικής μας Κοινωνίας, των οποίων η άγνοια, τα λάθη ή έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος και η στείρα δογματική κομματική και μόνο προσέγγιση των πραγμάτων για τη δική των και μόνο και κατά την άποψή των “ανάδειξη” οδήγησε και οδηγεί στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, κρίθηκε σκόπιμο και ωφέλιμο “τώρα ”, να ενημερωθεί σωστά η τοπική κοινωνία και ο Θεσπρωτικός Λαός για την αλήθεια “των όσων παρασκηνιακά ανεύθυνων, αναληθών – παραπλανητικών και υποθετικών “σεναρίων” γύρω από το παραπάνω θέμα και εκ του πονηρού μερικοί “καλοθελητές” σκόπιμα και προς ίδιο συμφέρον “κυκλοφόρησαν” και μάλιστα στον Τύπο και στο Μ.Μ.Ε.

Γίνεται αναφορά εδώ για τα εκ του “πονηρού” και για σκόπιμη παραπληροφόρηση με ολοφάνερη πρόθεση να “θιγούν” ορισμένοι ή συγκεκριμένος γιατρός του Νοσοκομείου, μη αρεστός στο “σύστημα” από υπευθύνους υποτίθεται του Νοσοκομείου Φιλιατών και του συστήματος Υγείας, οι οποίοι αφ΄ ενός μεν “κυκλοφόρησαν” στον τύπο εμπιστευτικά χαρακτηρισμένα έγγραφα και “εμπιστευτικό πόρισμα” “Επιθεωρητών” , άλλοι δε εξ αυτών έσπευσαν και έδωσαν επ΄ αυτών συνέντευξη σε Μ.Μ.Ε με υποτιθέμενες λεπτομέρειες του δήθεν πορίσματος των Επιθεωρητών, εμπιστευτικού εγγράφου, το οποίο δεν περιήλθε ακόμη στους υποτιθέμενους αποδέκτες αυτού !!! Για τις παράνομες αυτές πράξεις των εμπλεκομένων στο θέμα αυτό πολύ σύντομα “οι υπεύθυνοι” θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Μετά από αυτά η αλήθεια και τα περί την αλήθεια “γεγονότα” έχουν ως εξής :
Τον Ιούλιο 2009 μετά από γραπτή καταγγελία Ιατρού του Νοσοκομείου Φιλιατών (κ. Ανδρέα Ζουριδάκη), σχετική με υπερβολική κατά την άποψη του συντογογράφηση σκευάσματος ερυθροποιητίνης Α και με το εμπορικό άνομο ΕΡRΕΧ 40.000 από την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Φιλιατών που έκανε στο Επιστημονικό Συμβούλιο αυτού, το τελευταίο με το από 24-7-2009 έγγραφό του διεβίβασε την καταγγελία αυτή στο Διοικητικό Συμβούλιο Νοσοκομείου Φιλιατών,το οποίο Διοικητικό Συμβούλιο με την υπ΄ αριθμ. 7/7-7-2-010 απόφασή του αποφάσισε να διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε) για το παραπάνω και μοναδικό αναφερόμενο θέμα από την Διευθύντρια Παιδιατρικής και Διευθύντρια Παθολογικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, κ. Ουρανία Ραυτοπούλου, η οποία σημειώτεον, προτάθηκε από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Φιλιατών, όπως αυτό χαρακτηριστικά αναφέρεται στη Εισήγησή της, της 7-7-2010 προς τα μέλη του Δ. Σ αυτού και η οποία ήταν εντελώς άγνωστη στον καταγγελλόμενο Ιατρό.

Με βάση την εντολή αυτή του Δ.Σ του Νοσοκομείου Φιλιατών και η κ. Ραυτοπούλου, η οποία επελέγη και προτάθη από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου και είχε την ιδιότητα της Διευθύντριας Παθολογικού Τομέα, μετα από ενδελεχή έρευνα και έλεγχο που διενήργησε στο Νοσοκομείο Φιλιατών και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων από όπου άντλησε στοιχεία αρχείου και εξέτασε για το παραπάνω “καταγγελθέν” και μόνο θέμα, εξέδωσε ειδικούς αιματολόγους και κατέθεσε στο Νοσοκομείο Φιλιατών το από 11-11-2010 δεκατετρασέλιδο και εμπεριστατωμένο πόρισμά της, στο οποίο κατέληγε απολύτως στις εξής διαπιστώσεις :
Α) Από την διενεργηθείσα Ε.Δ.Ε, προκύπτει ότι ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Φιλιατών απολαμβάνει το σεβασμό των συνεργατών του, τακτικών ή περιστασιακών.
Κάτω από δύσκολες συνθήκες, πολλές φορές μοναδικός ειδικευμένος, λειτουργεί μία καλά οργανωμένη Κλινική στο πλαίσιο μικρού Νομαρχιακού Νοσοκομείου, παράγει αξιόλογο έργο και προσφέρει ικανοποιητικό επίπεδο υπηρεσιών στην Τοπική Κοινωνία.
Έχει κρατήσει τις δεξιότητες που διδάχτηκε κατά την άσκηση του στην Παθολογία και τις έχει ενσωματώσει στην καθημερινή λειτουργία του τμήματος του (λήψη μυελού) και διδάσκει την τεχνική στους ειδικευμένους, όταν σε μεγάλα Νοσοκομεία Παθολογικές Κλινικές καλούν το Νευρολόγο για διενέργεια Οσφυονωτιαίας παρακέντησης. Παράλληλα παρακολουθεί τις νεότερες εξελίξεις της ειδικότητάς του και τις ενσωματώνει στην καθημερινή ιατρική πράξη στο τμήμα του.
Έχει αναπτύξει καλές σχέσεις συνεργασίας με τα τριτοβάθμια νοσοκομεία της περιοχής προς όφελος των ασθενών του.
Εξαντλεί τα μέσα που του προφέρονται σε τοπικό επίπεδο για διεύρυνση των ασθενών του και όταν χρειάζεται φροντίζει για περαιτέρω έλεγχο με παραπομπή των ίδιων ή παρασκευασμάτων σε εξειδικευμένα κέντρα.
Στο πλαίσιο νοσηλείας ασθενών στην Παθολογική συνταγογραφεί κάποιες φορές φάρμακα και άλλων ειδικοτήτων στην έξοδό τους, πρακτική που ακολουθείται πάγια σε όλες τις Κλινικές και στο Νεφρολογικό Εξωτερικό Ιατρείο.
Μέχρι αρχές του 2009 δεν υπάρχει συγκεκριμενοποίηση οδηγιών για συνταγογράφηση ερυθροποιητίνης σε MDS, ενώ έχει γενικευθεί η χρήση για το εν λόγω νόσημα από αιματολόγους και Παθολόγους από το 2000. Είναι αναμενόμενη η κατεξοχήν συνταγογράφηση από τον Δ/ντη Παθολογίας κ. Τσώνη στο πλαίσιο λειτουργίας μικρού Νομαρχιακού Νοσοκομείο που στερείται εξειδικεύσεων. Δεν προκύπτει σαφής τήρηση συστηματικού ελέγχου με Γ. αίματος κάθε μήνα ούτε από τον καταγγέλλοντα. Κ. Ζουριδάκη.Ουσιαστικά συστηματοποιούνται οι κανόνες συνταγογράφησης μόνο από τις αρχές του 2009 με σχετική εγκύκλιο του ΙΚΑ που επίσημα περιλαμβάνει το MDS στις ενδείξεις συνταγογράφησης. Από τον Ιανουάριο 2010 με νόμο περιορίζεται η συνταγογράφηση εντός ενδείξεως ΕΟΦ, με αποτέλεσμα κατακόρυφη μείωση συνταγογράφησης ακόμη και από αιματολόγους.
Δεν προκύπτει ΥΠΕΡΚΑΤΑΧΡΗΣΗ Ερυθροποιητικών παραγόντων από τον κ. Τσώνη.

Β) Στο ίδιο πόρισμα επισημαίνεται ότι ο καταγγέλλων ιατρός κ. Ζουριδάκης,διεπιστώθη από τη διενεργήσασα την Ε.Δ.Ε. ότι διέθετε σε ασθενείς του το ίδιο φάρμακο !!! για το οποίο έκανε την καταγγελία !!! στην Κλινική του και μάλιστα σε μεγαλύτερη δόση με το αναφερόμενο από αυτόν αιτιολογικό … “Θεωρώ, ότι ένας νεφρολόγος όταν ο ασθενής του έχει νεφρική ανεπάρκεια σε συνδυασμό με MDS μπορεί να χορηγήσει μεγαλύτερη δόση ερυθροποιητίνης !!!(καταγγελλόμενο φάρμακο), λέγοντας ότι “δεν αμφισβητώ τις ενδείξεις, αμφισβητώ τις προθέσεις …. ΘΕΩΡΩ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ Ε.Ο.Φ.

Και εδώ συμβαίνει το εξής νομικό και πραγματικό παράδοξο, του ότι με διαπιστωμένη από την διενεργηθείσα Ε.Δ.Ε, τη χορήγηση και μάλιστα σε μεγαλύτερη δόση και αναιτιολόγητα σε μερικές περιπτώσεις του ίδιου “καταγγελομένου από τον κ. Ζουριδάκη φαρμάκου και ενώ όχι μόνο απαλλάσσεται κατά τα ανωτέρω ο καταγγελόμενος Ιατρός κ. Τσώνης, αλλά του απονέμεται και εύφημος μνεία για τον τρόπο ασκήσεως των Ιατρικών του υπηρεσιών και προσφοράς του στο Νοσοκομείο, η κ. Διοικήτρια - ενεργούσα προφανώς κατά παράβαση των καθηκόντων της - όπως βασίμως εκτιμάται ότι θα κρίνουν και τούτο τα αρμόδια Δικαστήρια, αντί να παραπέμψει τουλάχιστον και τον καταγγέλοντα και να διενεργήσει και κατ΄ αυτού Ε.Δ.Ε για το ίδιο θέμα, Διέτασε παρανόμως και παραδόξως από μόνη, τη διενεργήσασα την ολοκληρωμένη Ε.Δ.Ε κ.Ραυτοπούλου την άσκηση συμπληρωματικής και επί του ιδίου θέματος Ε.Δ.Ε , το αποτέλεσμα της οποίας αγνοείται μέχρι σήμερα και παρά την υποβληθείσα από 16-5-2011 σχετική αίτηση του καταγγελομένου Ιατρού !!!

Ο κάθε πολίτης μπορεί πολύ εύκολα μετά από αυτά να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να κρίνει τις συμπεριφορές, τις πράξεις και τις παραλήψεις όλων των εμπλεκομένων προσώπων στο θέμα αυτό. Σημειώνεται εδώ ότι όλα αυτά τα χρόνια που εγένετο η χορήγηση του φαρμάκου αυτού, στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Φιλιατών, η χορήγηση αυτή, η οποία θα μπορούσε να γίνεται παραλλήλως από περισσότερους του ενός Παθολόγους Ιατρούς, εγένετο εκ των πραγμάτων νομίμως και με την κρατούσα μέχρι τα τότε Ιατρική αντίληψη στους ασθενείς, όπως αυτό επισημαίνεται στην Ε.Δ.Ε αλλά και επιβεβαιώνεται από πληθώρα σχετικών Ιατρικών εκθέσεων και αξιόλογων Ιατρών και Καθηγητών αλλά και από τον ίδιο τον καταγγέλλοντα κατά τα ανωτέρω, μόνο από τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Φιλιατών, ο οποίος κρατούσε “μόνος” και με τη βοήθεια των ειδικευμένων στην Παθολογία Ιατρών την κλινική αυτή και τούτο γιατί όλα αυτά τα χρόνια απουσίαζαν οι Παθολόγοι της Κλινικής κ. Μηνάς Ντουμάζιος –Διευθυντής Παθολογίας και κ. Γεωργίου Γιαννουλης Αναπληρωτή Δ/ντη, οι οποίοι ασκούσαν τα καθήκοντα του Δημάρχου .

Μετά ταύτα και ενώ ο οποιοσδήποτε πλέον θα ανέμενε - μετά τον πανηγυρικό και επίσημο “έπαινο” που απεδόθη από τη Διενεργήσασα την Ε.Δ.Ε και με αποκλειστική επιλογή της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Φιλιατών, Διευθύντριας Παθολογικού Τομέα Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Ραυτοπούλου,στο Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής και τους συνεργάτες του του Νοσοκομείου Φιλιατών, όπως ο κάθε πολίτης εύκολα πλέον μετά την λεπτομερή και ακριβή αναφορά των ως άνω γεγονότων, μπορεί να αντιληφθεί, συμβαίνει το εξής πρωτοφανές, παράδοξο και παράξενο γεγονός :
Η κ. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Φιλιατών - και προφανώς για δικούς της λόγους - και επειδή το πόρισμα αυτό της Ε.Δ.Ε “δεν την ικανοποιούσε” προέβη αντί επαίνου προς τον καταγγελόμενο στην αυθαίρετη και παράνομη ενέργειά της να αποστείλει στην διενεργήσασα την ως άνω Ε.Δ.Ε κ. Ραυτοπούλου, έγγραφό της χωρίς προηγούμενα ούτε να ενημέρωσε αλλά ούτε – κυρίως και να αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο Νοσοκομείου Φιλιατών, με το οποίο “έκανε γνωστό” σε αυτή, ότι δεν προέβη σε έκδοση ορθού και σωστού πορίσματος και ότι θα έπρεπε να κρίνει και να αποφασίσει διαφορετικά γιατί δήθεν το πόρισμα δεν “ απαντούσε” στα τεθέντα ζητήματα !!!,τα οποία ετέθησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, τα μέλη του οποίου μέχρι και σήμερα, όπως διαβεβαίωσαν μερικά εξ΄ αυτών, τον υπογράφοντα, δεν ρωτήθηκαν καν από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου για το έγγραφο της “συμπληρωτικής” Ε.Δ.Ε, την οποία κατά το νόμο ούτε μπορούσε να ζητηθεί και πολύ περισσότερο μονόπλευρα από την Διοικήτρια, η οποία προέβη στην παράνομη αυτή πράξη, να ζητήσει μόνο αυτή συμπληρωματική Ε.Δ.Ε χωρίς απόφαση του Δ.Σ, το οποίο με την προαναφερθείσα απόφαση του διέταξε την διενέργεια Ε.Δ.Ε!!!
Ας σημειωθεί εδώ ότι ουδέποτε και μέχρι σήμερα ο καταγγελόμενος εκλήθη από την κ. Διοικήτρια ή το Δ.Σ του Νοσοκομείου προς παροχή οποιασδήποτε θέσεως ή εξηγήσεως. Μετά ταύτα με την από 16-5-2011 αίτηση του Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Φιλιατών, εζητήθη από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Φιλιατών το “πόρισμα” και της ως άνω συμπληρωματικής διεξαχθείσης από αυτή Ε.Δ.Ε, η οποία στις 18-5-2011 απάντησε ότι αρνείται τη χορήγηση αυτής επικαλούμενη διατάξεις που θεσπίζουν τη μυστικότητα της ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.Σημειωτέον ότι το αποτέλεσμα της ως άνω κυρίας; Ε.Δ.Ε ουδέποτε εκοινοποιήθη στον καταγγελόμενο, καθώς επίσης και παρά την υποβληθείσα από 16-5-2011 αίτηση, δεν έχει κοινοποιηθεί και χορηγηθεί στον αιτούντα το αποτέλεσμα ή απάντηση της συμπληρωματικής αυλής !!!

Μετά την επανειλημμένη στοχοποίηση του Διευθυντή του Παθολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Φιλιατών και τη δημοσίευση δια του τύπου των στατιστικών στοιχείων του Νοσοκομείου Φιλιατών (με προεξέχουσα την Παθολογική Κλινική) γεννάται εύλογο το ερώτημα:
Μήπως ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής αποτελεί το τελευταίο προπύργιο αντίστασης του Νοσοκομείου Φιλιατών, το οποίο πρέπει να πέσει ώστε να είναι ευκολότερη η υποβάθμισή του, η οποία “προσπαθείται” όλο αυτό το διάστημα των τελευταίων ημερών, με άπαντες ακόμη και στις σχετικές συνεδριάσεις των παραγόντων του Νομού Θεσπρωτίας και του Δήμου Φιλιατών, τους υποτιθέμενους “αρμοδίους” για τη λειτουργία και τη σωτηρία αυτού, οι οποίοι “λάμπουν” δια της απουσίας των, έστω και για μία απλή ενημέρωση του Θεσπρωτικού Λαού για τα τεκταινόμενα εις αυτό;

Όμως παρακαλείται η κ. Διοικήτρια να δώσει απ΄ ευθείας στη δημοσιότητα όλο το πόρισμα της διενεργηθείσης Ε.Δ.Ε και το αποτέλεσμα και της αιτηθείσης από αυτή συμπληρωτικής Ε.Δ.Ε οποιοδήποτε και ένα είναι, προκειμένου να πληροφορηθεί ο Θεσπρωτικός Λαός και να μάθε την πραγματική αλήθεια και όχι την από συγκεκριμένους κύκλους σερνόμενη, εκπορευόμενη, δόλια και “παραγόμενη” φημολογία οι οποίοι προτάσουν οποιοδήποτε άλλο συμφέρον και όχι το συμφέρον του Νοσοκομείου Φιλιατών και της τοπικής Κοινωνίας.

Μετά τη δημοσίευση του παρόντος κειμένου σε τοπικές Εφημερίδες και αφού υπάρξει ένα χρονικό διάστημα ολίγων ημερών, προκειμένου να υπάρξει σχετική αντίδραση από τους υπευθύνους της Διοίκησης του Νοσοκομείου Φιλιατών, στα όσα παραπάνω λεπτομερώς και με πλήρη αλήθεια των γεγονότων αναφέρονται και εάν τα αναφερόμενα αυτά γεγονότα δεν έχουν έτσι (έστω και ένα σημείο αναφοράς των ) παρέχοντας ως πληρεξούσιος Δικηγόρος εν προκειμένω ενεργών και ως προς τούτο και κατ΄ εντολή του καταγγελομένου το πλήρες δικαίωμα στην κ. Διοικήτρια Νοσοκομείου Φιλιατών της πλήρους δημοσιοποιήσεως του αποτελέσματος της Ε.Δ.Ε και του αναμενόμενου συμπληρωματικού!!! επ΄ αυτής αποτελέσματος, με την ημεροχρονολογία εκδόσεως του (συμπληρωματικού), τη χορήγηση σε αυτού στον καταγγελόμενο και την απ΄ ευθείας δημοσιοποίηση αυτών στον τύπο και στα Μ.Μ.Ε της περιοχής μας, στα οποία μέχρι σήμερα καμία απολύτως αναφορά δεν έχει κάνει σε αντίθεση με το φερόμενο ως Πόρισμα δύο Επιθεωρητών, το οποίο αναφέρεται στο ίδιο κριθέν ως άνω δια της Ε.Δ.Ε θέμα, το οποίο φέρεται ως Εμπιστευτικό και μη περατωθέν και το οποίο ως τέτοιο υποτίθεται πως είναι “άγνωστο” σε όλους, αλλά αποτέλεσε “είδηση” σε τοπικές και Αθηναϊκές Εφημερίδες με δημοσιευμένο περιεχόμενο αυτού
, αλλά και αντικείμενο συζήτησης στο ART.TV Αρτας και συνέντευξης με παράνομο περιεχόμενο της κ. Διοικήτριας Νοσοκομείου Φιλιατών, η οποία μάλιστα αναφέρθηκε και στο περιεχόμενο αυτού !!! του μέχρι και σήμερα χαρακτηρισμένου ως Εμπιστευτικού, η εμπιστευτικότητα του οποίου εμπόδιζε και εμποδίζει μέχρι και σήμερα τη χορήγηση εγγράφων προς τον καταγγελόμενο !!!.

Για το σημαντικό εαυτό θέμα δεύτερου πορίσματος παρά την τελεσιδικία της διενέργειας της ως άνω Ε.Δ.Ε , του τρόπου λήψεως και του περιεχομένου αυτού και προς πλήρη γνώση και ενημέρωση του Θεσπρωτικού Λαού, και της αλήθειας των γεγονότων και όχι των κατάπτυστων φημών και αερολογιών, θα ακολουθήσει δεύτερη δημοσίευση με όλα τα πραγματικά και νομικά περιστατικά αυτού.



http://892fm.blogspot.com/2011/07/blog-post_3892.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: