Προγραμματίζουν να κλείσουν το λιμάνι

Οι ιδιοκτήτες ταξί από όλη την Ήπειρο θα μεταβούν το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα

Οι ιδιοκτήτες ταξί από όλη την Ήπειρο θα μεταβούν το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα με πρόθεση να αποκλείσουν το λιμάνι της πόλης, την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν πεζοπορία στο κέντρο της πόλης, θα επισκεφθούν τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών στους οποίους προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, ενώ για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί μετάβαση στο Άκτιο όπου θα ανοίξουν τα διόδια χωρίς να αποκλείσουν την υπόγεια σήραγγα.

Κατά τα άλλα τον κόμβο στα ΙΚΕΑ επί της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Αθηνών έκλεισαν στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης οι ιδιοκτήτες οδηγοί αυτοκινήτων ταξί της πόλης των Ιωαννίνων. Ο αποκλεισμός έληξε γύρω στην μία και μισή με τους ταξιτζήδες να κάνουν πορεία στους δρόμους της πόλης. Να θυμίσουμε ότι χθες Τετάρτη οι ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν για δύο περίπου ώρες τον κόμβο στο αεροδρόμιο.
Στο μεταξύ το πρωί της Πέμπτης ιδιοκτήτες ταξί από την Πρέβεζα, την Βόνιτσα, την Λευκάδα, την Αμφιλοχία και το Αγρίνιο μετέβησαν στο Άκτιο και άνοιξαν για μια περίπου ώρα τις μπάρες των διοδίων
http://www.neoiagones.gr/index.php/-mainmenu-41/19851-2011-07-21-08-40-49.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: