Τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής των Λάιονς

Με τη λήξη του Σχολικού έτους η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί», βράβευσε τους μαθητές της περιοχής μας που διακρίθηκαν στον Παγκόσμιο Σχολικό Διαγωνισμό αφίσας για την ειρήνη. Στο διαγωνισμό, που διοργανώθηκε για 23ο συνεχόμενο χρόνο από τη Διεθνή Οργάνωση Λεσχών Λάιονς και φέτος είχε θέμα «Το όραμα της ειρήνης», πήραν μέρος πάνω από 350.000 μαθητές από τις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Το πρώτο βραβείο που ήταν 2.500 € και μια επίσκεψη στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών την ημέρα των Λάιονς, κατέκτησε ο 11-χρονος Raj Phairembam από την Ινδία. Στον Ελλαδοκυπριακό χώρο, το καλύτερο έργο παρουσίασε η Ζωή Τσιπλάκη, μαθήτρια της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.
Το καλύτερο έργο στην περιοχή των Ιωαννίνων, σύμφωνα με την αξιολόγηση από επιτροπή καθηγητών και δασκάλων τεχνικών, παρουσίασε η Άννα-Χριστίνα Γαλάνη μαθήτρια της Α' τάξης του 6ου Γυμνασίου Ιωαννίνων. Βραβεύθηκαν επίσης οι μαθητές: Παρθενία Γεωργιάδη (Πειραματικό Γυμνάσιο), Στέφανος Κοιλάκος (12ο Δημοτικό Σχολείο), Φοίβη Καρατζόγλου (2ο Δημοτικό Σχολείο), Αναστασία Τασιούλα (27ο Δημοτικό Σχολείο) και Κατερίνα Βαρτζιώτη (Δημοτικό Σχολείο Κατσικά).
Η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί», θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και του 24ου διαγωνισμού o οποίος θα έχει τίτλο «Τα παιδιά γνωρίζουν την ειρήνη», δίνοντας και πάλι την ευκαιρία σε μαθητές της περιοχής μας να πάρουν μέρος με την ελπίδα για υψηλότερες διακρίσεις.

Φωτο: Η Πρόεδρος της Λέσχης Λάιονς Ιωαννίνων, κ. Αλίκη Στεργίου, βραβεύει την πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού ζωγραφικής στην περιοχή της Ηπείρου, Άννα-Χριστίνα Γαλάνη, μαθήτρια του 6ου Γυμνασίου Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: