Ο Γιάννης Γόγολος αντικαταστάτης του παραιτηθέντα Ιωάννη Τζάνη στον δήμο Ηγουμενίτσας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Γόγολος ορίστηκε από το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γεώργιο Κάτσινο, ως ο αντικαταστάτης του παραιτηθέντα Ιωάννη Τζάνη. Να θυμίσουμε ότι ο πρώην τοπικός Αντιδήμαρχος είχε παραιτηθεί έπειτα από το ταμειακό έλλειμμα το οποίο είχε διαπιστωθεί στον πρώην Δήμο Παραποτάμου, για τη χρήση του 2010, όπου ήταν Δήμαρχος. Η παραίτησή του έγινε για λόγους ευθιξίας, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που θα δείξουν πως προέκυψε το έλλειμμα, ώστε να αποδοθούν και οι ευθύνες, ενώ ο κ. Τζάνης, όπως είχε δηλώσει, δεν ήθελε ως Αντιδήμαρχος να θεωρηθεί ότι επηρεάζει τις όποιες έρευνες.
Ο επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Γόγολος, (εκλέγεται τρεις συνεχόμενες τετραετίες), νέος μεν σε ηλικία, έμπειρος δε από την πολυετή ενασχόλησή του με τα κοινά και ως Γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Ηγουμενίτσας, αναλαμβάνει τόσο ως τοπικός Αντιδήμαρχος, την Δημοτική Ενότητα Παραποτάμου, όσο και λοιπούς τομείς.
Υπήρξαν ορισμένες διαφοροποιήσεις στις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν.
Ο Γιάννης Γόγολος, αναλαμβάνει τον κρίσιμο τομέα της Καθαριότητας, με τον οποίο μέχρι πρότινος ήταν επιφορτισμένος ο Αντιδήμαρχος κ. Δημητρίου, ενώ αποκτά αρμοδιότητες και σε θέματα Παιδείας, αλλά και Πολιτισμού. Τα ζητήματα των λαθρομεταναστών τα οποία είχε υπό την εποπτεία του ο πρώην Αντιδήμαρχος Ιωάννης Τζάνης, αναμένεται να ανατεθούν σε κάποιον άλλον εκ των Αντιδημάρχων, από τη στιγμή που ο κ. Γόγολος αναλαμβάνει την καθαριότητα, έναν από τους πιο δύσκολους τομείς κατά γενική ομολογία.
http://www.neoiagones.gr/index.php/-mainmenu-41/19951-2011-07-27-12-26-23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: