Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Την Τρίτη 12-07-2011 και ώρα 10.00 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Επικύρωση πρακτικών των προηγούμενων, από 30-06-2011 και 04-07-2011 συνεδριάσεων.
2. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια υλικών, για την εφαρμογή του προγράμματος Δακοκτονίας της Π.Ε. Θεσπρωτίας.


3. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια εντομοκτόνων – ελκυστικών ουσιών Δακοκτονίας στα πλαίσια του Προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2011 στην Π.Ε. Θεσπρωτίας και έγκριση των όρων της διακήρυξης.
4. Έγκριση παράτασης σύμβασης μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες του Κέντρου Διάγνωσης –Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) πρώην Κ.Δ.Α.Υ. της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
5. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
6. Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικός λόγω αύξησης των απολογιστικών της ασφάλτου) του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Συντήρηση-Αποκατάσταση ζημιών στο Αγροτικό δίκτυο Ν. Πρέβεζας», αναδόχου Κων/νου Κώστα ΕΔΕ.
7. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Βελτίωση - ασφαλτόστρωση οδού: Ανώγειο - Αγία Φανερωμένη Ξηροβουνίου», αναδόχου Δημητρίου Φούκα, μέχρι την 30-12-2011
8. Έγκριση χορήγησης παράτασης συνολικής προθεσμίας περαίωσης, μετ’ αναθεωρήσεως των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Έργα αποκατάστασης ΧΑΔΑ των Δήμων Αθαμανίας, Αράχθου, Αμβρακικού, Κομποτίου και Ξηροβουνίου του Νομού Άρτας», αναδόχου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΥΧΤΗ & ΣΙΑ Ε.Ε., μέχρι την 30-08-2011.
9. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση Ι.Μ. Σωσίνου», αναδόχου Καφτάνη Αντωνίου, μέχρι την 31-12-2011.
10. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση Μονοπατιού προς Ιερά Μονή Βύλιζας», αναδόχου Αλεξάνδρου Ε. Λάμπρου, μέχρι την 30-11-2011.
11. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 29-06-2011 δημοπρασίας με διαγωνισμό μεταξύ περιορισμένου αριθμού εργοληπτικών επιχειρήσεων, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση ζημιών στο Α4 Αντλιοστάσιο Ροδοτοπίου» προϋπολογισμού € 45.000,00 με ΦΠΑ.
12. Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (υπερβάσεως λόγω του από 20-12-2010 Πρωτοκόλλου Διαπίστωσης Βλαβών) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση 41ης επαρχιακής οδού» αναδόχου κ. Θεόδωρου Κώστα Ε.Δ.Ε. και έγκριση σύναψης νέας συμπληρωματικής σύμβασης, παρεπόμενης της κύριας.
13. Έγκριση κατανομής σε βάρος των πιστώσεων του κονδυλίου «Μετατοπίσεις – επεκτάσεις στύλων ΔΕΗ σε ΟΤΑ του νομού», του Προγράμματος Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων Π.Ε. Ιωαννίνων έτους 2011.
14. Συγκεκριμενοποίηση του γενικού κονδυλίου «Για εξόφληση οφειλών έτους 2010 και παλαιοτέρων» του Προγράμματος Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων Π.Ε. Ιωαννίνων έτους 2011.
15. Έγκριση μη άσκησης του ενδίκου μέσου της αναίρεσης εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου, κατά της αριθμ. 87/2011 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων.
16. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια υλικών, για την εφαρμογή του προγράμματος σαλμονέλωσης στα ορνίθια κρεοπαραγωγής, της Π.Ε. Ιωαννίνων.
17. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια κτηνιατρικού υλικού, για τις ανάγκες του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων.
18. Έγκριση δαπάνης προμήθειας ανταλλακτικών και επισκευή Μηχανημάτων – Οχημάτων Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
19. Έγκριση μετακινήσεων της Ελένης Καλαμπόκα, υπαλλήλου της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, για τη συμμετοχή της σε συνεδριάσεις Επιτροπών Παρακολούθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και έγκριση της σχετικής δαπάνης.
20. Έγκριση συμμετοχής της Π.Ε. Πρέβεζας, στη διοργάνωση διήμερου σκακιού στην Πρέβεζα και έγκριση των σχετικών δαπανών.
21. Έγκριση διοργάνωσης από την Π.Ε. Πρέβεζας, πολιτιστικών εκδηλώσεων και έγκριση των σχετικών δαπανών.
22. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου, στην Αθήνα από 11 έως 12 Ιουλίου 2011 προκειμένου να παρευρεθεί σε Ημερίδα για τον Τουρισμό.
23. Έγκριση διοργάνωσης από την Περιφέρεια Ηπείρου του εορτασμού «Μνήμη Γυναίκας της Πίνδου, ηρώων Αξιωματικών Κων/νου Δαβάκη και Αλ. Διάκου και όλων των ηρώων του 1940», την 20-07-2011 στην Τ.Κ. Φούρκας του Δήμου Κόνιτσας Ιωαννίνων και έγκριση των σχετικών δαπανών.
24. Έγκριση συνδιοργάνωσης με την Ελληνική Εταιρεία Αυτοκινήτου, του 5ου ράλι σπριντ Δωδώνης Ιωαννίνων, στις 16 και 17-07-2011 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
25. Έγκριση δαπάνης για την προσφορά μικρής δεξίωσης, στη σύσκεψη που διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου την 15-07-2011 στα Ιωάννινα, ενόψει της επίσκεψης εργασίας Ευρωβουλευτών, μελών της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: