Ταξί – Κινητοποιήσεις σε Ηγουμενίτσα και Άκτιο

Αισιόδοξοι για αναδίπλωση του Υπουργού Μεταφορών στο ζήτημα της πλήρους απελευθέρωσης των αδειών ταξί, εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες ταξί των Ιωαννίνων, που πραγματοποίησαν χθες, νωρίς το πρωί, μία ακόμη κινητοποίηση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας μαζί με συναδέλφους τους από τη Θεσπρωτία, την Πρέβεζα και την Άρτα.
Οι ιδιοκτήτες ταξί δεν απέκλεισαν το λιμάνι, αλλά παρέταξαν τα αυτοκίνητά τους δεξιά και αριστερά κατά μήκος της Εγνατίας, μοίρασαν φυλλάδια στους οδηγούς και πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Ηγουμενίτσας. Στη συνέχεια, σε πομπή, κατευθύνθηκαν στην υποθαλάσσια ζεύξη Ακτίου – Πρέβεζας και μαζί με συναδέλφους τους από την Αιτωλοακαρνανία και τη Λευκάδα άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιδιοκτητών Ταξί Ηπείρου και του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ιωαννίνων Μιχάλης Ψήνας τόνισε ότι επέλεξαν μια ήπιας μορφής κινητοποίησης όχι υπό το φόβο του αυτόφωρου, αλλά γιατί θέλουν να ρίξουν τους τόνους. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του ότι θα προκύψουν θετικά συμπεράσματα για τον κλάδο από τη συνεδρίαση του διευρυμένου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Μεταφορών που θα γίνει την επόμενη Τρίτη το απόγευμα παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

http://www.epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9607:2011-07-23-10-20-37&catid=36:top-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: