Έριξαν 400 κιλά χασίς στη θάλασσα!

Ανοιχτά της Ηγουμενίτσας
Ξανάρχισαν και δια θαλάσσης τις αποστολές μεγάλων φορτίων χασίς οι «βαρόνοι» των αλβανικών καρτέλ ναρκωτικών! Μια τεράστια ποσότητα περίπου 400 κιλών, βρήκαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος να… «κολυμπάει» ανοιχτά της Ηγουμενίτσας και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν το σκάφος που τα πέταξε..
Το πλωτό σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής εντόπισε τα τέσσερα δέματα με τα ναρκωτικά κατά την διάρκεια περιπολίας του στην θαλάσσια περιοχή κοντά στο νησί Πρασούδι και αμέσως σήμανε συναγερμό.
Πλωτά από τα λιμεναρχεία Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν το σκάφος που ξεφόρτωσε τα ναρκωτικά, ενώ στα παράλια της Ηγουμενίτσας περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσαν να εντοπίσουν σε ερημικές ακτές τους παραλήπτες του φορτίου.
Ωστόσο, οι έρευνες δεν απέφεραν αποτέλεσμα και τα 400 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που ανέλαβε την προανάκριση για την υπόθεση. Τον Μάιο του 2010, ανάλογη υπόθεση είχε αναστατώσει την Κέρκυρα, όταν επί δυο μερόνυχτα η θάλασσα ξέβραζε σάκους με συνολικά 258 κιλά χασίς. Τότε, είχε συλληφθεί γνωστός επιχειρηματίας που τα μετέφερε με ταχύπλοο, αλλά και οι συνεργοί του.
Φωτο: 892fm.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: