Ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Φιλιατών Νέας Δημοκρατίας

Δεν είναι ώρα για κομματικές αντιπαραθέσεις γιατί στα τοπικά θέματα που άπτονται της προόδου και της συνέχειας του Δήμου μας, είμαστε όλοι ενωμένοι. Θέλουμε όμως να θυμίσουμε τα εξής:
1. Δεν μπορεί οι χειροκροτητές στην προ ετών ομιλία Υπουργού μας στη «Βάναρη», όταν ανήγγειλε την ανέγερση του Τ.Ε.Π. Ηγουμενίτσας, να διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτιά τους για την τωρινή δυσάρεστη εξέλιξη σε σχέση με το Νοσοκομείο μας.
2. Στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου ήταν θεατές μέσα από το κτίριο του Νοσοκομείου (λες και δεν γινόταν για όλους μας).
3. Λύσεις δεν δίνονται με εκούσια εγκατάλειψη της θέσης μας, αλλά με αγώνες (πόσο μάλλον που υποχρεούσαι να το κάνεις αφού έχεις επιλέξει αυτόν που αποφάσισε).
4. Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου έγινε όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία και για τούτο είμαστε περήφανοι και αμετακίνητοι στη θέση μας να παραμείνει όπως είναι αυτοδιοίκητο. Δεν μας χρειάζονται πειραματισμοί και περικοπές που θα καταλήξουν σε βάρος όλων μας.
5. Σας θυμίζουμε ότι η ιστορία του τόπου μας είναι στα χέρια σας. Μην δημιουργείτε κενό. Να είστε σίγουροι ότι θα το αναπληρώσουμε. Βαδίστε με τη θέληση του λαού, εάν θέλετε να έχει συνέχεια ο Δήμος μας, διαφορετικά αφήστε να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός για το μέλλον του.
6. Οι υποσχέσεις της Κυβέρνησης για την υγεία , αποδεικνύονται άνθρακες αντί θησαυρού. Ο κ. Υπουργός Υγείας αντί να περιορίσει τις σπατάλες, αντί να αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αντί να ενισχύσει τα Νοσοκομεία με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υποβαθμίζει τα Νοσοκομεία της περιφέρειας. Η απόφασή του για να συνενωθεί το Νοσοκομείο Φιλιατών με το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων αποτελεί υποβάθμιση της μοναδικής μονάδας υγείας του τόπου μας.
7. Συστρατευθήκαμε μαζί σας σε κοινό αγώνα θεωρώντας ότι πιστεύετε στις πράξεις σας, αλλά πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι κάποιοι στρουθοκαμηλίζατε για ίδιον συμφέρον (και πώς να γινόταν διαφορετικά αφού το πρόβλημα το δημιουργήσατε μόνοι σας).
Εμείς τα 18 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για την νέα πτέρυγα, γνωρίζουμε ότι δόθηκαν από το υστέρημά μας. Δεν θέλουμε να πάνε στο βωμό του Μνημονίου αλλά για το καλό όλων των συμπολιτών μας.
8. Δεν παραιτούμαστε από την προσπάθειά μας και αύριο ως κυβερνώντες τον τόπο και σας υποσχόμαστε ότι οι αγώνες χρόνων για το Νοσοκομείο μας, αν χρειαστεί θα συνεχιστούν.
Για να χτυπά η καρδιά του Νοσοκομείου στην πόλη μας.
Για να έχει η Θεσπρωτία Νοσοκομείο που να μην είναι δεκανίκι κανενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: