Πάντρεψε την κόρη του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου

Με τα παραδοσιακά έθιμα του Μετσόβου τελέστηκε χθες το μεσημέρι ο γάμος του Σπύρου Μπαλαμπέκου και της Μαρίας – Πανωραίας Καχριμάνη. Συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί και πρόσωπα από την πολιτική ζωή του τόπου, σε τοπικό και γενικό επίπεδο έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν στους νεόνυμφους και στους γονείς τους. Ο πατέρας της νύφης, ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης και η σύζυγός του Έλενα, πανευτυχείς με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης, υποδέχονταν έναν – έναν τους καλεσμένους τους, ενώ το ίδιο πανευτυχείς ήταν ο πατέρας του γαμπρού Βαγγέλης και η μητέρα του.
Μετά από το Μέτσοβο και τον…παραδοσιακό χορό στην Κεντρική Πλατεία, καλεσμένοι και νεόνυμφοι κατευθύνθηκαν στο CEZARIA, όπου παρατέθηκε το γαμήλιο γεύμα, που κράτησε ως τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα.
Το κέφι ήταν αστείρευτο με τους νεόνυμφους και τον κουμπάρο Στέργιο Κασσάρο, να ευχαριστούν έναν προς έναν τους καλεσμένους και να δίνουν πρώτοι το σύνθημα για χορό.
Συγγενείς και φίλοι, αφού ευχήθηκαν στους νεόνυμφους να ζήσουν ευτυχισμένοι, «ανανέωσαν» το ραντεβού τους, στους γάμους των αδελφιών τους, οπότε και αν αυτοί γίνουν. Να τους ζήσουν.
http://epirusworld.blogspot.com/2011/07/blog-post_2083.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: