Όχι τετελεσμένα ναι στις προτάσεις

Γιάννης Μίχας: Οποιαδήποτε διαδικασία θέλει να προκαταλάβει σε επίπεδο προσώπων ή παράταξης θα εξοστρακιστεί.

Για τη συνένωση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ιωαννιτών ενόψει των δημοτικών εκλογών, τοποθετήθηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (υπεύθυνος για τις οργανώσεις στην Ήπειρο) Γιάννης Μίχας, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο.
«Οποιαδήποτε διαδικασία θέλει να προκαταλάβει σε επίπεδο προσώπων ή παράταξης θα εξοστρακιστεί. Οποιαδήποτε θετική πρωτοβουλία θα αγκαλιαστεί.

Αν εννοούν ότι μπορούν να εκλέξουν πρόσωπο και να το επιβάλουν λάθεψαν. Αν όμως έρθουν και προτείνουν απόψεις σωστές βεβαίως και θα τις ακούσουμε», είπε ο κ. Μίχας, υποδηλώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να δημιουργηθούν τετελεσμένα στη διαδικασία επιλογής προσώπων, αλλά και δεν αρνείται την κατάθεση προτάσεων.
Ο κ. Μίχας τοποθετήθηκε γενικά στο θέμα των συνεργασιών του ΠΑΣΟΚ με τα άλλα κόμματα ή κινήσεις της Αριστεράς, λέγοντας ότι είναι κάτι που θα επιδιώξει το κυβερνών κόμμα, ενόψει των εκλογών της Αυτοδιοίκησης.
Συνεργασίες όμως σε ειλικρινή και υγιή βάση. Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θα πρέπει να υπάρχει η λογική του καπέλου από το ΠΑΣΟΚ ούτε όμως και η λογική του μικρο-μεγαλισμού από την άλλη πλευρά»

epirusvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια: