Αλβανική Σπείρα με...πλοκάμια στην Ελλάδα

Στην αποκάλυψη των ατόμων που αποτελούσαν τον "εγκέφαλο" μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, στην Αλβανία, το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ιταλία, προχώρησαν οι αλβανικές αρχές, λίγο μετά τη σύλληψη 36 ατόμων, που φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με το παράνομο αυτό κύκλωμα.
Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα "Πανοράμα" των Τιράνων, επικαλούμενη πηγές της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων, η οποία έχει ερευνήσει την υπόθεση, οι επικεφαλής του κυκλώματος στην Αλβανία είναι οι Φατμπάρδ Καπλάναϊ και Μαρινγκλέν Χάλκα.
Στο μεταξύ, στη σύλληψη δύο ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών, με προορισμό την ελληνική αγορά, προχώρησε η αλβανική αστυνομία.
Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, η αστυνομία του Αργυροκάστρου συνέλαβε έναν 44χρονο κι έναν 42χρονο, από το Τεπελένι, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο αυτοκίνητό τους 75 κιλά χασίς. Σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, τα ναρκωτικά προέρχονταν από το χωριό Λαζαράτι, με προορισμό την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: