Μυστήριο με εμπρησμό αυτοκινήτου, εγρήγορση στην αστυνομία….

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο εμπρησμός αυτοκινήτου που ανήκει σε πρώην αιρετό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σημειώθηκε προ δεκαημέρου περίπου. Το γεγονός αυτό, φαίνεται ότι στην αρχική και πιο κρίσιμη φάση το χειρίστηκε προσωπικά ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Σκαλτσάς και όταν οι χειρισμοί αυτοί τον οδήγησαν σε πλήρες αδιέξοδο, παραμονές μάλιστα των κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία, αποφάσισε να ξεσπάσει στο...κατώτερο προσωπικό.
Όλα ξεκίνησαν προ δεκαημέρου περίπου, όταν το αυτοκίνητο πρώην δημάρχου στην Πάργα βρέθηκε καμένο. Το πολυτελές όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά στο σπίτι, στο σημείο που συνηθίζονταν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην αιρετός της αυτοδιοίκησης είχε απευθυνθεί προσωπικά στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, ο οποίος πήρε την υπόθεση πάνω του. Στον ίδιο επίσης λέγεται ότι έδωσε και μία σειρά πληροφοριών, εξαιρετικά σημαντικών ή που έπρεπε να είχαν αξιολογηθεί στην ώρα τους.
Οι μέρες που πέρασαν όμως δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα. Μάλλον τα πράγματα δυσκόλεψαν, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι από χθες τόσο το σπίτι, όσο και ο επαγγελματικός χώρος της συζύγου του πρώην δημάρχου, φυλάσσονται από άνδρες της Αστυνομίας.
Χθες ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, διαπιστώνοντας προφανώς ότι οι χειρισμοί του έχουν οδηγήσει την υπόθεση σε αδιέξοδο και μάλιστα σε μέρες δύσκολες για τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ καθώς ακολουθούν οι κρίσεις, ξέσπασε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Πρέβεζας. Στον πρώτο που καταλόγισε ευθύνες ήταν στον Αστυνομικό Διευθυντή και ακολούθησαν κι άλλοι.
Επί της ουσίας τώρα, οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι, καθώς δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που να δείχνει τους δράστες του εμπρησμού του οχήματος.
Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί αναφέρουν ότι στην Πάργα έχουν μεταβεί και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης. Αν αυτές ισχύουν τότε η υπόθεση περιπλέκεται πολύ και καθίσταται ιδιαίτερα σοβαρή.


epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: