Μήνυμα Μιχαλολιάκου σε … βιαστικούς

«Να μην επιχειρήσει κανείς να εκβιάσει τις αποφάσεις των τοπικών κοινωνιών», δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Μιχαλολιάκος, από τα Γιάννενα όπου βρίσκεται για τη συνάντηση των αιρετών της Ηπείρου. Έστειλε έτσι ένα σαφές μήνυμα σε ... βιαστικούς που σπεύδουν να εκδηλώσουν επιθυμία υποψηφιότητας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ακόμη κι αν αυτοί είναι εν ενεργεία Δήμαρχοι.
Η επιλογή για τους Δημάρχους θα γίνει με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από προηγούμενες εκλογές, «θ' ακούσουμε τις τοπικές κοινωνίες και δεν θα επιβάλουμε αποφάσεις, οι τοπικές κοινωνίες είναι αυτές που θα αποφασίσουν», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.
Όσο για τις εκλογές σε επίπεδο περιφέρειας, ο υπεύθυνος του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ τις χαρακτήρισε «πολιτική αναμέτρηση υψηλής προτεραιότητας» για το κόμμα του και δήλωσε πως για την επιλογή των υποψηφίων περιφερειαρχών, αυτό που προέχει είναι η αξιοσύνη των υποψηφίων: «θα πρέπει να διακρίνονται για την αξιοσύνη, την εντιμότητα και να υπηρετούν τον δημόσιο βίο χωρίς κατ΄ ανάγκη να διαθέτουν και κομματική ταυτότητα. Για μας προέχει η αξιοσύνη των υποψηφίων», είπε.
epirusvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια: