Ο σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου έκοψε την πίτα του



Με ιδιαίτερα επιτυχία, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010, η εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ηπειρώτη, από τον σύνδεσμο Ηπειρωτών του Δήμου Ζωγράφου Αττικής «Η Ήπειρος». Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει όλους τους Ηπειρώτες της περιοχής που παραβρέθηκαν...

Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Γιάννης Καζάκος, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης του Δήμου Ζωγράφου κα Τίνα Καφατσάκη, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παρταλίδης, πρόεδροι και μέλη συλλόγων Ηπειρωτών της Αττικής, ενώ τον Σύνδεσμο Γυναικών Ηπείρου εκπροσώπησε το μέλος του, η κα Ρούλα Καρίνου.

Τους παρισταμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του συνδέσμου Ηπειρωτών του Δήμου Ζωγράφου, κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου ο οποίος κατάγεται από τις Παπαδάτες Πρέβεζας. Ο κ. Παπακωνσταντίνου αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2010, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του συνδέσμου και εξήρε τις δραστηριότητες του χορευτικού του συλλόγου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο ταμίας του συνδέσμου κ. Λάμπρος Γούμενος, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου.

Ο κ. Γούμενος αφού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους Ηπειρώτες, ευχήθηκε το 2010 να είναι το «10» το καλό (!) για όλο τον κόσμο.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου κ. Γιάννης Καζάκος, συνεχάρη από την πλευρά του τον σύνδεσμο Ηπειρωτών για τις δραστηριότητές του.
Η επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης του Δήμου Ζωγράφου κα Τίνα Καφατσάκη, ευχήθηκε στους Ηπειρώτες με μία μαντινάδα από την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη. «Το 2010 να’ σαστε πλούσιοι στη χαρά και πάμφτωχοι στον πόνο» είπε χαρακτηριστικά και εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη Βόρειο Ήπειρο και το οδικό έργο που ξεκίνησε επί ημερών κυβερνήσεως της Ν.Δ. με την κατασκευή του δρόμου που ένωσε τη Σαγιάδα με περιοχές της Βορείου Ηπείρου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συνδέσμου Ηπειρωτών κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου, απένειμε επαίνους σε διακεκριμένους Ηπειρώτες, αλλά και σε υποστηρικτές του συνδέσμου.

Τιμήθηκαν:
Για την προσφορά στον σύνδεσμο τιμήθηκαν: Ο Ευριπίδης Γιαννούχος ιδιοκτήτης του Ζαχαροπλαστείου «Άραχθος». Ο Λέκκας Θεόδωρος του Δημητρίου ιδιοκτήτης του Ζαχαροπλαστείου «Αφοί Λέκκα». Οι Ευάγγελος και Τηλέμαχος Μπότσιος ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου «ΣΕΡΑΝΟ» και η εταιρία Παπαθανασίου Α. Κωνσταντίνος Α.Ε.

Το Δ.Σ. του συνδέσμου Ηπειρωτών του Δήμου Ζωγράφου, απαρτίζουν οι εξής: Κώστας Ν. Παπακωνσταντίνου (πρόεδρος), Σπύρος Ζ. Σπύρου (γενικός γραμματέας), Λάμπρος Γούμενος (ταμίας), Κώστας Ανυφαντής, Γιώργος Ρώιμπας, Γιώργος Γούσης, Θανάσης Μπουτάσης, Λεωνίδας Αγγελής, Λαμπρινή Νικολάου –Κοτσαρίνη, Σοφία Τάτση –Γιώτη, Θανάσης Μπέης.

ipiros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: