Αρτα: Εκλογές για νέο ΔΣ στο ΕΚΑ

Σάρωσε η «Ταξική Ενότητα»
Αυξημένη είναι η δύναμη της «Ταξικής Ενότητας» (ΠΑΜΕ) που καταγράφηκε στις πρόσφατες εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Εργατικό Κέντρο Άρτας. Στις εκλογές έγιναν την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη του νέου εντεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, η «Ταξική Ενότητα» που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ έλαβε τις 10 από τις 11 έδρες αυξάνοντας τη δύναμή της σε σχέση με τις επτά που κατείχε στις προηγούμενες εκλογές(η ΠΑΣΚΕ είχε τρεις και η «Αυτόνομη Παρέμβαση μία έδρα).
Αναλυτικότερα στις κάλπες της περασμένης Κυριακής προσήλθαν 69 από τους 87 εκλογικούς αντιπροσώπους, εκ των οποίων η Παράταξη της «Ταξικής Ενότητας έλαβε 61 ψήφους και 10 έδρες, η ΠΑΣΚΕ που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ έλαβε 6 ψήφους και μια έδρα, ενώ μία ψήφο έλαβε η παράταξη της «Ταξικής Πορείας». Στις εκλογές δεν κατήλθαν οι παρατάξεις, ΔΑΚΕ (Νέα Δημοκρατία) και «Αριστερή Παρέμβαση» (ΣΥΡΙΖΑ).

Έτσι, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου εκλέχθηκαν οι: Δημήτρης Γιαννούλης, (είναι και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας του ΚΚΕ), Γιώργος Ξυθάλης, Γιώργος Βαϊτσης, Χρήστος Φώτης, Δημήτρης Λύκκας, Κώστας Παπασωτηρίου, Γιώργος Βέτσος, Αλέξανδρος Βλαχογιώργος, Γιάννης Τάτσης, και Βασίλειος Παππάς, από την «Ταξική Ενότητα» και ο Θεόδωρος Καραπάνος με την παράταξη της ΠΑΣΚΕ.
Στην ίδια διαδικασία, αντιπρόσωπος στη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), εκλέχθηκε ο Δημήτριος Γιαννούλης.
Εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να γίνει κατανομή αξιωμάτων.
http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=5344:--------l-r&catid=1:local&Itemid=28

Δεν υπάρχουν σχόλια: