Η Εθνική παλαιμάχων επικράτησε των βετεράνων της Μπαρτσελόνα με σκορ 77-70

Στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων έγινε την Κυριακή το μεσημέρι ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Βετεράνων της Εθνικής ομάδας και της Μπαρτσελόνα με τους Έλληνες να επικρατούν 77-70 προς τιμήν του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.Το ευχάριστο είναι ότι περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης των Ιωαννίνων για να παρακολουθήσουν από κοντά ένα σπουδαίο ματς που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό.Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα. Η Ελληνική ομάδα κέρδισε με σκορ 77-70 (ημίχρονο 36-30).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιος για θέματα Διατροφής και Άθλησης, κος Χρήστος Αηδόνης, ο Σταύρος Δουβής, ο Κώστας Κορομηλάς και ο Ζήσης Χατζής.

Ελλάδα: Αλβέρτης 23 (3), Λημνιάτης 4, Κωνσταντινίδης 2, Πρελιεβιτς 8(2), Σιγάλας 8 (2), Μπαλογιάννης 12 (4), Τόλλιας 9 (1), Χρυσανθόπουλος, Μπουντούρης, Τζαλαλής 6, Παπαδόπουλος, Γιαννούλης 4, Ρετζιάς 1,
Μπαρτσελόνα: Χιμένεθ 24, Γκαλιλέα 9 (2), Εστεγιέρ 15, Ρετζιάς 4, Σαλβαδόρ Ντίαζ, Χουλιάν Ορτίθ, Μοντέρο, Χουάν Ντομίγκο Νέρο, Μανουέλ Μπος 13 (1), Φεράν Μαρτίνεθ 4, Τζόρντι Ντάρντε 2, Κίκε Αντρέου
Προπονητής της Ελληνικής ομάδας ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης με τους Κώστα Παταβούκα και Ντέιβιντ Στεργάκο στο πλευρό του. Προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν ο Μανόλο Φλόρες.
epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια: