Δήμος Σουλίου: Η καρναβαλική επιτροπή ανακοινώνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σε 8 ημέρες η Παραμυθιά και ο Δήμος Σουλίου, ανοίγουν τις εκδηλώσεις των αποκριών με τους φορείς και τους πολίτες του Δήμου να υποδέχονται και φέτος το καρναβάλι που αποτελεί στοιχειό πολιτισμού, ψυχαγωγίας και κοινωνικής παρέμβασης.
Βγάλτε τις στολές και τις περούκες από την ντουλάπα σας… Φορέστε το χαμόγελο της καλύτερη σας διάθεσης και ανασκουμπωθείτε, γιατί για μια ακόμη φορά ο Καλλικρατικός πλέον Δήμος Σουλίου φέρνει το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ σε όλο το Δήμο. Αφήστε πίσω σας τα προβλήματα, τι έννοιες και ελάτε μικροί και μεγάλοι να ενωθούμε χωρίς διαχωριστικά σύνορα για να φέρουμε κέφι, χαρά, γλέντι και κάποιες ώρες ξενοιασιάς σε κάθε γειτονιά σε κάθε χωριό.
Σας περιμένουμε και σας υποσχόμαστε ένα αξέχαστο καρναβάλι. Να είστε όλοι εκεί…
Η μεγάλη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Παραμυθιά την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 15:00 με ρεκόρ συμμέτοχων και αρμάτων, ίσως στο καλύτερο καρναβάλι που εχει γίνει στην πόλη μας.

O Δήμος Σουλίου και η καρναβαλική επιτροπή ανακοινώνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου Ώρα 11:00
Τσικνοπέμπτη στο ΚΑΠΗ. Ελάτε όλοι να τσικνίσουμε στο ΚΑΠΗ, στην Πλατεία Βούλγαρη στην Παραμυθιά. Μεζέδες, μουσικοί και πολύ κέφι.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου Ώρα 11:00
Ο γλεντζές Διόνυσος παρέα με τις μαζορέτες ανοίγει την αυλαία των αποκριάτικων εκδηλώσεων μοιράζοντας άφθονο κρασί και στους δρόμους της Παραμυθιάς.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου Ώρα 11:00
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχ. Παραμυθιάς, διοργανώνει Παιδικό Πάρτυ στο Δημοτικό Σχολείο στο κέντρο της πόλης με πολλές εκπλήξεις: Μάγους, διασκεδαστές, Ζογκλέρ για τους μικρούς φίλους του Δήμου Σουλίου.
(Σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Παραμυθιάς)

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου Ώρα 18:00
Και το γλέντι συνεχίζεται με τον Ηπειρώτικο Γάμο στο Γαρδίκι

Σάββατο 05 Μαρτίου Ώρα 22:00
Η Καρναβαλική Επιτροπή Διοργανώνει Πάρτυ Μασκέ στο Διεθνές Καφέ στην Παραμυθιά με ζωντανή μουσική.

Σάββατο 05 Μαρτίου Ώρα 22:00
Πάρτυ στο La Nuit από το Ενιαίο Λύκειο Παραμυθιάς σε ξέφρενους ρυθμούς

Κυριακή 06 Μαρτίου Ώρα 15:00
Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στην Παραμυθιά

Κυριακή 06 Μαρτίου Ώρα 18:00
Παρέλαση Αρμάτων στην τοπική κοινότητα Γαρδικίου

Κυριακή 06 Μαρτίου το βράδυ
Και διασκέδαση συνεχίζεται το βράδυ με τις καθιερωμένες ΦΩΤΙΕΣ, νόστιμα εδέσματα, τρελό γλέντι στα Δ.Δ. του Δήμου Σουλίου

Καθαρά Δευτέρα
ΚΟΥΛΟΥΜΑ Με παραδοσιακή Φασολάδα ΦΟΠ (Κατασκήνωση Παραμυθιάς) και στα Δημοτικά Διαμερίσματα.


http://www.paramythia-online.gr/project/gr/news.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: