Όχι σε υποψήφιους καρέκλας

Το δίλημμα των εκλογών του Νοεμβρίου είναι αν θα πάμε την χώρα μπροστά ή πίσω, αν θα στηρίξουμε υποψήφιους που πιστεύουν στον Καλλικράτη ή αυτούς που πιστεύουν μόνο την καρέκλα τους", υπογράμμισε στην ομιλία του το βράδυ της Κυριακής στην Κέρκυρα, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός είπε ότι γνωρίζει πως υποφέρουν πολλοί, όπως και την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση:
"Προτιμώ την κριτική αυτή από το να αφήναμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει. Οι δυσκολίες δεν είναι τίποτα μπροστά στις συνέπειες μιας χρεοκοπίας, ειδικότερα για τους ασθενέστερους και την μεσαία τάξη.Δεν θ' αφήσω την Ελλάδα να λυγίσει, είναι πατριωτικό μου καθήκον" είπε ο πρωθυπουργός.


Εξαπέλυσε δε επίθεση στην αντιπολίτευση λέγοντας πως πολλοί από τα δεξιά η αριστερά μιλούν ενάντια στο Μνημόνιο και έκανε λόγο για τουφεκιές στον αέρα και μάλιστα χωρίς σκάγια, αντιπροτείνοντας ψήφο εξόδου από την επιτήρηση επειδή αλλάζει η Ελλάδα.
Αναφερόμενος στην ΝΔ ο κ. Παπανδρέου, είπε ότι ως κυβέρνηση συνειδητά εξαπατούσε τον ελληνικό λαό, καθώς ακόμα και στις 2 Οκτωβρίου 2009 έστελνε ψεύτικα στοιχεία για το έλλειμμα:
"Η μαγική λύση για την ΝΔ ήταν να σκάσει η ωρολογιακή βόμβα στα χέρια άλλων, όμως αυτό δεν έγινε γιατί κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να μην χρεοκοπήσει η χώρα" είπε ο πρωθυπουργός, τόνισε δε ότι και το 2011 θα είναι δύσκολη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: