Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στα Γιάννενα την Τρίτη 2 Νοεμβρίου

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί τα Γιάννενα την Τρίτη 2 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
- 15.00 Λειτουργία 3 εργαστηρίων με τα παρακάτω θέματα:
1 Κοινωνική Πολιτική
2. Αναπτυξιακή Πολιτική
3. Αγροτική Πολιτική
- 18.00 Ολοκλήρωση εργαστηρίων, Ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου Βαγγέλη Αργύρη, Ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου
Σχεδιασμός για επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου την Τρίτη, υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ.Έχουν ειδοποιηθεί οι άνθρωποι του κομματικού μηχανισμού για την προετοιμασία της επίσκεψης, η πραγματοποίησή της όμως τελικά θα εξαρτηθεί από τον ευρύτερο πολιτικό σχεδιασμό των εκλογών. Η περιοδεία όμως έχει αποφασιστεί κεντρικά και θα ξεκινήσει την Κυριακή από τη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα στην Κοζάνη για να καταλήξει στα Γιάννενα την Τρίτη. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα απευθυνθεί στο εκλογικό σώμα, από μια ακριτική περιφέρεια της χώρας, δίνοντας βάρος στο αναπτυξιακό έργο της κυβέρνησης και την ανάγκη ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής. Παράλληλα, φυσικά θα ενισχύσει τις κομματικές υποψηφιότητες, με κεντρική βέβαια την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Αργύρη στην περιφέρεια Ηπείρου, αλλά και όλες τις υποψηφιότητες που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ στους μεγάλους δήμους της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: