Παράταξη Καχριμάνη: Ο κ. Ευ. Αργύρης, μονίμως απών από τα προβλήματα του τόπου μας

Σήμερα ο κ. Ευ. Αργύρης, ανακάλυψε ότι υπάρχουν και προβλήματα οφειλών στο Ν. Ιωαννίνων.
Εξακολουθεί όμως να αποσιωπά ότι οι μεγαλύτερες οφειλές προς τον τεχνικό κόσμο προέρχονται από την Κεντρική Διοίκηση και όχι από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Επικαλείται αστήρικτους ισχυρισμούς που έχουν απαντηθεί κατ΄ επανάληψη, για να αντιπολιτευθεί το μεγάλο έργο που έχει εκτελεστεί επί θητείας του Αλέξανδρου Καχριμάνη στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων.

Σήμερα αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι ήταν απών και επιδεικτικά αδιάφορος από τα δρώμενα του τόπου μας.

Σήμερα ο κ. Αργύρης εγκαλεί το κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για τις οφειλές προς τους εργολήπτες. Είναι ο ίδιος που με την ψήφο του ενέκρινε την περικοπή κονδυλίων από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, από τις λειτουργικές δαπάνες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Είναι ο ίδιος που με την ψήφο του, συμφωνήθηκε όπως στα επόμενα τρία χρόνια θα αφαιρούνται επί πλέον 500 εκ. ευρώ το χρόνο από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Σήμερα ήρθε η ώρα να ενημερωθεί ότι ο Νομός Ιωαννίνων έχει το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο της χώρας.
Αλήθεια ποιές πρωτοβουλίες πήρε ο κ. Αργύρης για να τηρηθεί η συμφωνία Πολιτείας – ΕΝΑΕ για την απόδοση των συμφωνηθέντων πόρων στις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις, εκ των οποίων 18 εκ. ευρώ δικαιούται ο Νομός Ιωαννίνων και αντίστοιχα ποσά οι άλλοι τρεις νομοί της Ηπείρου, ζήτημα για το οποίο είχατε ενημερωθεί εγκαίρως από το Νομάρχη Ιωαννίνων;
Αλήθεια ποιες παρεμβάσεις έκανε ως βουλευτής του Νομού, για τις οφειλές του Ο.Σ.Κ. που εδώ και μήνες έχει κάνει παύση πληρωμών;
Πότε αλήθεια διαμαρτυρήθηκε για την καθυστέρηση εξόφλησης των λογαριασμών από τη Γ.Γ.Α.;
Η πραγματικότητα είναι μία: «Σφύριζε» όμως αδιάφορα – σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, προερχόμενους από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – τόσο για αυτό το ζήτημα, όσο και στις εκκλήσεις των φορέων της Ηπείρου για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν το χειμώνα σε πολλές περιοχές μας.
Εμείς μιλάμε με έργα. Ο κ. Αργύρης με την απουσία του από το γίγνεσθαι του τόπου μας. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: