Χαιρετισμός του Σπυρίδωνος Κολιομίχου


Αγαπητοί συνδημότες του νέου Δήμου Φιλιατών
Υπηρετώ τους πολίτες του νέου Δήμου Φιλιατών πάνω από μία δεκαετία
από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών. Λόγω της φύσης της εργασίας μου έρχομαι σε καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μου, δεχόμενος ως συνήθως τα παράπονά τους αλλά και τις έντονες σκέψεις τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, μια καθημερινότητα που αισθάνομαι να δυσκολεύει την ζωή όλων μας κάθε μέρα και περισσότερο.

Η δημιουργία των νέων ΄΄ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΩΝ΄΄ Δήμων είναι στην ουσία η ομολογία του κράτους ,ότι απέτυχε μέχρι τώρα να δώσει στον λαό τις υπηρεσίες που αξίζει .Έφτασε λοιπόν η ώρα το κράτος να αποκεντρωθεί και η αυτοδιοίκηση να πάρει τον ρόλο που της αξίζει. Η μεταρρύθμιση του ΄΄ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ΄΄ μετατρέπει ουσιαστικά ένα νέο σε μια μικρή κυβέρνηση ,όπου θα διαχειρίζεται μόνη της τα του οίκου της σε πολλά θέματα ,όπως η οικονομία, ο πολιτισμός ,η υγεία και η πρόνοια.

Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένn, o νέος Δήμος Φιλιατών πρέπει να κτιστεί σε νέες, στέρεες, βάσεις ξεκομμένες από το αμαρτωλό παρελθόν του. Τα δε πρόσωπα που θα απαρτίζουν την διοίκησή του νέου Δήμου Φιλιατών θα πρέπει να είναι άφθαρτα και με όρεξη για δουλειά. .
Κινούμενος σε αυτή την κατεύθυνση στηρίζω απόλυτα τον υποψήφιο δήμαρχο ΜΗΝΑ ΠΑΠΠΑ, βλέποντας στο πρόσωπό του τον κατάλληλο άνθρωπο ,που θα αναλάβει την ευθύνη να τα αλλάξει όλα. Ερχόμενος σε καθημερινή επαφή μαζί του διαπιστώνω ,ότι προσπαθεί και τα καταφέρνει ,να στελεχώσει το νέο ψηφοδέλτιό του με ανθρώπους νέους, μορφωμένους, αξιόλογους, με προσφορά στην κοινωνία , μα πάνω από όλα με ανθρώπους που διέπονται από αρχές και αξίες.
Βλέποντας όλη αυτή την προσπάθεια,δεν θα μπορούσα να αρνηθώ το κάλεσμά του και αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιό του για τον νέο Δήμο Φιλιατών, αισθανόμενος ότι αντιπροσωπεύω την νεολαία. Οι νέοι πρέπει να αφυπνιστούν και να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε εμείς για την τύχη του τόπου μας.
Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας. δίνοντάς μου την ευκαιρία να αγωνιστώ για όλους εσάς μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Κολιομίχος Σπυρίδων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Φιλιατών




Δεν υπάρχουν σχόλια: