Όλγα Γεροβασίλη: Κινδυνολογεί η Κυβέρνηση

Επίσκεψη στις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ, τα γνωστά «Κοτόπουλα Ανέζας» πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 26 Οκτωβρίου 2010 υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Αρταίων Όλγα Γεροβασίλη.
Στη συζήτηση με μέλη της Διοίκησης της εταιρείας, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης υγιών επιχειρήσεων στην περιοχή μας, που εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας, προωθούν την τοπική ανάπτυξη και διασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ντόπια οικονομία χρειάζεται μονάδες που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των παραγωγών, αλλά και των καταναλωτών, μονάδες απαλλαγμένες από παθογένειες και λάθη του παρελθόντος, που να αναπτύσσουν δυναμική πορεία στον χώρο της πτηνοτροφίας, σημείωσε η υποψήφια Δήμαρχος.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ επισκέφθηκε τα τοπικά διαμερίσματα των Πλησιών και των Κιρκιζατών. Οι κάτοικοι της περιοχής σε όλα τα καφενεία που επισκέφθηκαν οι άνθρωποι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ συζητούσαν για τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού και μετέφεραν στην Όλγα Γεροβασίλη την αντίδρασή τους για το ότι η κυβέρνηση θέλει να χρησιμοποιήσει τις εκλογές του Νοέμβρη ως δημοψήφισμα.
Διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην υποψήφια Δήμαρχο για το ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας κινδυνολογώντας ζητά στις δημοτικές εκλογές ψήφο εμπιστοσύνης για τα μέτρα λιτότητας, την αφαίμαξη του εισοδήματος των πολιτών. Της μετέφεραν την αντίδρασή τους για το ότι η κυβέρνηση κινδυνολογεί και ζητά να αποδεχθούν οι πολίτες τα σκληρά μέτρα και να συναινέσουν σ' αυτά, ψηφίζοντας τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές.

Η Όλγα Γεροβασίλη συμφώνησε μαζί τους και τους μετέφερε την πεποίθησή της ότι ο κόσμος είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει τους υπαίτιους για τα δεινά που υφίσταται η χώρα. Τους μετέφερε τη βεβαιότητά της πως οι πολίτες της Άρτας δεν θα αφήσουν να μετατραπούν οι εκλογές της αυτοδιοίκησης σε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά θα ψηφίσουν τον καλύτερο Δήμαρχο που θα είναι συνεχώς δίπλα τους και θα παλεύει για την ανάπτυξη της περιοχής μας με το βλέμμα στραμμένο μόνο στην τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της

Δεν υπάρχουν σχόλια: