Αναλαμβάνει τον ΠΑΣ ο Αναστόπουλος

Για πέμπτη φορά στο πάγκο του «Αγιαξ της Ηπείρου»

Μετά τον Γιώργο Παράσχο και τον Θύμιο Γεωργούλη, ο Νίκος Αναστόπουλος θα είναι ο τρίτος κατά σειρά προπονητής που αναλαμβάνει τη φετινή σεζόν την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα.
O Έλληνας τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τους Ηπειρώτες όπως γνωστοποίησαν επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα τους και από την Πέμπτη (14/1) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους παίκτες, με τον "Αναστό" να είναι παλιός καλός γνώριμος της συγκεκριμένης ομάδας έχοντας βρεθεί και άλλες 4 φορές στον πάγκο της...

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νίκου Αναστόπουλου στη θέση του προπονητή της ομάδος μας για τους επόμενους έξι (6) μήνες", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του ΠΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη αλλαγή στην άκρη του πάγκου για τον "Άγιαξ της Ηπείρου" σημειώθηκε στις 6 Δεκεμβρίου όταν ο Παράσχος ανακοίνωσε την παραίτησή του στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ήττα από τον Ηρακλή εντός έδρας, με τον Θύμιο Γεωργούλη να έχει στο διάστημα που κάθησε στον πάγκο απολογισμό 2 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα.

Τέλος την απόκτηση του Αλγερινού μέσου, Σαλίμ Αράς αλλά και το "διαζύγιο" με τον Μπαλάφα ανακοίνωσε και επίσημα την Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννινα.


SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια: