Εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας στα Ιωάννινα

Χρησιμοποιούσαν κρυφές κάμερες σε χώρους συνάντησης των εκδιδόμενων γυναικών με τους «πελάτες» τους.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας έκαναν τις πρώτες πρωινές ώρες έφοδο σε νυκτερινό κέντρο και συνέλαβαν τρεις Έλληνες και 13 αλλοδαπούς και αλλοδαπές, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο. Οι ιδιοκτήτες του απουσίαζαν και αναζητούνται. Τόσο στο κέντρο, όσο και σε χώρους εκτός αυτού, εκδίδονταν γυναίκες.
Την παράνομη δραστηριότητα του κυκλώματος παρακολουθούσαν εδώ και καιρό οι αστυνομικοί, σχεδιάζοντας την έφοδό τους.
Όλοι οι χώροι του κέντρου και εκτός αυτού, είχαν συστήματα παρακολούθησης και προειδοποίησης για εμφανίσεις αστυνομικών, ενώ οι υπάλληλοι ήταν εφοδιασμένοι και με φορητούς ασυρμάτους. Κρυφές κάμερες χρησιμοποιούσαν και σε χώρους συνάντησης των εκδιδόμενων γυναικών με τους «πελάτες» τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας κατά συναυτουργία, παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και του νόμου περί εγκαταστάσεως και λειτουργίας κινητών και φορητών ερασιτεχνικών σταθμών ασυρμάτου, άμεση συνέργια σε διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας, περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων και στέρηση βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας.
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για εντοπισμό και άλλων μελών του κυκλώματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: