Επίσκεψη Αλ. Καχριμάνη στο Δημαρχείο Φιλιατών

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, επισκέφτηκε τους Φιλιάτες και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Μηνά Παππά. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η πορεία ωρίμανσης των έργων που σχεδιάζεται να ενταχθούν, καθώς και η πορεία υλοποίησης εκείνων που είναι ήδη ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και αφορούν το Δήμο Φιλιατών.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Ντέτσικας, οι Αντιδήμαρχοι Φιλιατών, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Φιλιατών. Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να δοθεί από την Περιφέρεια, ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων προκειμένου να καλυφθεί το διαχρονικό αναπτυξιακό έλλειμμα του Δήμου Φιλιατών αλλά και του Νομού Θεσπρωτίας γενικότερα.
Τέλος συζητήθηκαν διεξοδικά η προώθηση οριστικής λύσης του σοβαρού προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων, οι ανάγκες συντήρησης των βασικών οδικών αρτηριών και η προώθηση των έργων υδροδότησης και άρδευσης του Δήμου Φιλιατών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: