Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 23χρονος αλλοδαπός και μία 25χρονη αλλοδαπή, διότι ο 25χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε την 25χρονη και τα τρία (03) ανήλικα τέκνα της κατέχοντας και επιδεικνύοντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Τέλος, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, τέσσερις (04) αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκαν εντός επικαθήμενου φορτηγού οχήματος, καθ’ υπόδειξη του οδηγού του, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του πρώτου περιστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: