Αναβάλλεται η επίσκεψη Δένδια στην Ηγουμενίτσα!

Η ΝΟ.Δ.Ε Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 π.μ. κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στο ξενοδοχείο «ANGELIKA PALLAS» στην Ηγουμενίτσα, με την παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, αναβάλλεται λόγω ξαφνικής ασθένειας του κ. Υπουργού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου, την ίδια ώρα, στον χώρο του ίδιου ξενοδοχείου και με τον ίδιο κεντρικό ομιλητή.

Η ΝΟ.Δ.Ε Θεσπρωτίας θεωρεί ότι η απαράδεκτη και πρωτοφανής ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία μας καλεί να ακυρώσουμε την επίσκεψη του κ. Δένδια στην Ηγουμενίτσα, πλήττει με τον πιο ευθύ τρόπο τον κοινοβουλευτισμό και την πολιτική νομιμότητα. Κανείς δεν θα μας απαγορεύσει να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε πολιτική μας εκδήλωση, ούτε θα μας επιβάλλει τους πολιτικούς που θα προσκαλέσουμε, πολύ περισσότερο αν αυτοί είναι μέλη του Κοινοβουλίου και μιας νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης που έχει την αποδοχή και τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κρυπτόμενα τοπικά του στελέχη, καλό θα ήταν να πάρουν σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις, χωρίς στρογγυλέματα και υπεκφυγές και να καταδικάσουν τις θέσεις των βουλευτών τους που διατείνονται, ότι οι νησίδες μας ανήκουν στην Τουρκία, ότι θα διώξουν από την χώρα μας τους υποψήφιους επενδυτές, ότι θα ανατρέψουν το δημοκρατικό μας καθεστώς, ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ, ότι η «μακεδονική γλώσσα» πρέπει να χρησιμοποιείται στα ελληνικά δικαστήρια, ότι η Ελλάδα είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη, ότι πρέπει να υπάρχει φόρος για τους Χριστιανούς και ότι οι λοστοί, οι αντισφυξιογόνες μάσκες, τα εύφλεκτα υλικά και τα λάφυρα από τον αστυνομικό εξοπλισμό εξυπηρετούν “πολιτιστικές δραστηριότητες”.
Η χώρα χρειάζεται πολιτική και κοινωνική σταθερότητα για να συγκρατηθούν η ανεργία και η ύφεση. Υπουργοί σαν τον κ. Δένδια επιτελούν το καθήκον τους με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό και με σεβασμό στους νόμους και το Σύνταγμα.
Οι συνεχείς μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι αλλοπρόσαλλες ενέργειές του - όπως η τελευταία ανακοίνωση της τοπικής του οργάνωσης στη Θεσπρωτία - μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στη χώρα και τη Θεσπρωτία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: