Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου

Τη Δευτέρα 11-02-2013 και ώρα 10.00 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση περιοχής Χ.Υ.Τ.Α. Ελληνικού – Προμήθεια και μεταφορά αμμοχάλικου», προϋπολογισμού € 60.000,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής διεξαγωγής και παραλαβής του διαγωνισμού.
2. Έγκριση ανάθεσης του έργου της καταπολέμησης κωνοποειδών, για το έτος 2013, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

3. Έγκριση δαπάνης προκειμένου να γίνει δήλωση με το Ν. 4014/2011 στο ΥΠΕΚΑ, τμημάτων του έργου της ΣΑΕΠ 030 Περιφέρειας Ηπείρου «Ολοκλήρωση Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου».
4. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στη συνδιοργάνωση αγώνα Βόλλεϋ του ΑΓΣΙ και έγκριση σχετικών δαπανών.
5. Έγκριση δαπανών για τον εορτασμό της 21ης Φεβρουαρίου στην Περιφέρεια Ηπείρου.
6. Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού όλων των έργων αρμοδιότητας της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Θεσπρωτίας, είτε αυτά συμπεριλαμβάνονται στα Προγράμματά της είτε όχι, για το έτος 2013, προϋπολογισμού μέχρι το ανώτατο όριο της 2ης τάξης του ΜΕΕΠ, σύμφωνα με το άρθρο 21 του Ν. 3669/2008.
7. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
8. Έγκριση του Πρακτικού Ι/28-01-2013 (έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής & αξιολόγηση τεχνικών προσφορών) της Επιτροπής Διεξαγωγής του πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη Εξωτερικού Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, για την «Παροχή Υπηρεσιών Υποστήριξης για την υλοποίηση δράσεων και παραδοτέων Διαχείρισης, Πληροφόρησης - Δημοσιότητας και Δικτύωσης του έργου “RE.HERB» προϋπολογισμού € 44.930,00 με ΦΠΑ.
9. Έγκριση μετακίνησης υπαλλήλων του Τμήματος Προσωπικού & Μισθοδοσίας της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Πρέβεζας, την 25-02-2013, στην Ηγουμενίτσα, για την παρακολούθηση σεμιναρίου από την εταιρεία «Open Technology services – OTS», με θέμα «Ενιαία Αρχή Πληρωμής» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
10. Έγκριση συνδιοργάνωσης από την Π.Ε. Πρέβεζας, της χειμερινής συνάντησης Ορειβατικών Συλλόγων Δυτικής Ελλάδας και έγκριση των σχετικών δαπανών.
11. Έγκριση μετακίνησης υπαλλήλων της Π.Ε. Άρτας, την 25-02-2013, στην Ηγουμενίτσα, για την παρακολούθηση σεμιναρίου από την εταιρεία «Open Technology services – OTS», με θέμα «Ενιαία Αρχή Πληρωμής» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
12. Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ/07-02-2013 της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη προμηθευτών πετρελαιοειδών (πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη αμόλυβδη) και λιπαντικών έτους 2013 για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας.
13. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Βελτίωση τμημάτων στο Επαρχιακό δίκτυο Δ. Φιλιατών & Δ. Σουλίου», αναδόχου εταιρείας «Δημήτριος Χρήστου και Σία Ε.Ε.», μέχρι την 31-07-2013.
14. Έγκριση δαπανών για τη συμμετοχή υπαλλήλων της Π.Ε. Θεσπρωτίας, σε σεμινάριο της εταιρείας «Open Technology services – OTS», με θέμα «Ενιαία Αρχή Πληρωμής», που θα διεξαχθεί στην Ηγουμενίτσα, την 25-02-2013.
15. Έγκριση δαπάνης για την επιστροφή από την Π.Ε. Θεσπρωτίας, χρηματικού ποσού στον Αλεξίου Σταύρο του Χρήστου, που αφορά στην εκ παραδρομής καταβολή ποσού στην Εμπορική Τράπεζα, για την μεταβίβαση του επιβατικού ΚΗΑ 4851 η οποία δεν ολοκληρώθηκε.
16. Έγκριση ανάθεση παροχής υπηρεσιών σε εξωτερικό συνεργάτη, για την διακρίβωση, την επιθεώρηση και την συντήρηση των μηχανημάτων του Τμήματος ΚΤΕΟ της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: