Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Σε διπλή συνεδρίαση, συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, την προσεχή Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 18:00, για να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στο ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας, το Νομοσχέδιο Λιμενικής πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας, σε σχέση με το λιμάνι Ηγουμενίτσας και τον ΟΛΗΓ, να εγκρίνει το ετήσιο πρόγραμμα δράσης του Δήμου για το έτος 2013 και ακολούθως στις 19:30, σε άλλη συνεδρίαση να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του Δήμου.
Αναλυτικά οι προσκλήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου:

Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Δευτέρα ώρα 18:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :
ΘΕΜΑ 1ο
Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 2ο
Ενημέρωση για το Νομοσχέδιο Λιμενικής πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας, σε σχέση με το λιμάνι Ηγουμενίτσας και τον ΟΛΗΓ.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 3ο
Έγκριση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Ηγουμενίτσας έτους 2013.
-Εισηγητής: Κάτσιος Χρήστος - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 4ο
Ανανέωση αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.
-Εισηγητής: Μαρτίνης Δονάτος - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 5ο
Απευθείας ανάθεση για το έτος 2013 της προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και πετρελαίου θέρμανσης.
-Εισηγητής: : Κωλέττας Γεώργιος - Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 6ο
Συναίνεση στο αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας για δημιουργία σκοπευτηρίου στα όρια του Δήμου μας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 7ο Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη συγκρότηση της επιτροπής ανέλκυσης Ναυαγίων, περιοχής δικαιοδοσίας του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 8ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη συγκρότηση της επιτροπής δραστηριοποίησης θαλασσίων μέσων αναψυχής κατά μήκος των ακτών περιοχής δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 9ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη συγκρότηση της επιτροπής χαρακτηρισμού παραλιών ως πολυσύχναστων χώρων για λήψη θαλάσσιων λουτρών, περιοχής δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.


Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Δευτέρα ώρα 19:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω ένα και μοναδικό θέμα :
ΘΕΜΑ Ψήφιση Προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας οικονομικού έτους 2013.
-Εισηγήτρια: Ανθίππη Λουκά – Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας
Δήμου Ηγουμενίτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: