O Al Gore διοργανώνει Παγκόσμιο Video Event κατά των κλιματικών αλλαγών

O Al Gore σε συνεργασία με τη Ustream διοργανώνουν το ’24 Hours of Reality’, ένα παγκόσμιο video event αφιερωμένο στην προσπάθεια που γίνεται να δοθεί τέλος στις ανεξέλεγκτες διαστάσεις των κλιματικών αλλαγών.
Ανέκαθεν ο Al Gore επεσήμαινε τη σοβαρότητα του ζητήματος, ρίχνοντας, μάλιστα, μεγάλο μέρος της ευθύνης στους εκπροσώπους των ομάδων συμφερόντων των εταιρειών πετρελαίου και άνθρακα. Έτσι, ετοιμάζει επίθεση κατά μέτωπο στο ’24 Hours of Reality’ που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Climate Reality Project.


Το event θα λάβει χώρα στις 14-15 Σεπτεμβρίου με 24 παρουσιαστές σε 24 διαφορετικές ωρολογιακές ζώνες να σχολιάζουν τις τραγικές επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών. Ο κάθε παρουσιαστής θα μιλήσει στις 7 μ.μ. τοπική ώρα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το ’24 Hours of Reality’ σε live streaming μορφή στο Ustream.tv/ClimateRealityProject, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να ανεβάζουν και τα δικά τους video.
Τέλος, στο site θα βρίκεται ένας διαδραστικός χάρτης που θα παρουσιάζει 24 πόλεις ανά τον κόσμο. Πατώντας σε κάθε πόλη, οι χρήστες θα μπορούν να δουν πώς έχουν επηρεαστεί μέχρι στιγμής από τις κλιματικές αλλαγές.







Video streaming by Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια: