Το Σάββατο στην Άρτα η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Το Σάββατο 27 Αυγούστου και ώρα 11 πμ και στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό», πραγματοποιείται η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ για την Ήπειρο, με θέμα τη δημόσια διοίκηση και την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειάς μας.
Στην Συνδιάσκεψη θα συμμετέχει μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος καθώς και υπουργοί και υφυπουργοί.
Η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη πραγματοποιείται στα πλαίσια της προετοιμασίας για την Εθνική Συνδιάσκεψη του Κινήματος που θα διεξαχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2011, με κύριο στόχο να διαμορφωθεί το Πρόγραμμα Επανεκκίνησης στην οικονομία, την κοινωνία και το κράτος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Ε. Άρτας του ΠΑΣΟΚ στις Συνδιασκέψεις του ΠΑΣΟΚ δεν επιδιώκεται μια πανηγυρική στιγμή, αλλά μια ουσιώδη συλλογική διαδικασία πολιτικού διαλόγου, αντιπαράθεσης και σύνθεσης απόψεων.

«Μέσα από τις συνδιάσκεψή μας, θα έχουμε τη δυνατότητα:
Να αξιολογήσουμε και πάλι τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την κρίση, να σταθμίσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να χαρτογραφήσουμε τα επόμενα βήματα, ώστε να προτείνουμε με ειλικρίνεια και ενάργεια το συνολικό σχέδιό μας για τη χώρα και για τα χρόνια που έρχονται, δίνοντας ελπίδα, σιγουριά και προοπτική στους πολίτες.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματός μας, κάθε ενεργό πολίτη, σε έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο χωρίς προϋποθέσεις, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σφραγίσει το μέλλον της χώρας και της προοδευτικής παράταξης», αναφέρει η ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: