Εξώδικο στην ΑΤΕ για τη Δωδώνη ετοιμάζει η ΕΑΣΙ

Το τελευταίο μέσο πίεσης που έχει στη διάθεσή της για να «πείσει» την Αγροτική Τράπεζα να συζητήσει μαζί της για το μέλλον της Δωδώνη ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει η ΕΑΣ Ιωαννίνων.
Όπως δηλώνει στο Agronews ο πρόεδρος της ΕΑΣΙ, Χρ. Μπαλτογιάννης, η Ένωση εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να στείλει εξώδικο στην ΑΤΕ. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι θα θέσει το θέμα στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης της ΕΑΣ που θα συγκληθεί εντός των επόμενων εβδομάδων.


«Στην ουσία με την η ΑΤΕ είμαστε συναίτεροι στη γαλακτοβιομηχανία. Επομένως δεν μπορεί να αποφασίζει μόνη της για την τύχη της χωρίς να συζητάει μαζί μας», τονίζει ο κ. Μπαλτογιάννης προσθέτοντας ότι η διοίκηση της Αγροτικής έχει αγνοήσει τις επανειλημμένες εκκλήσεις της ΕΑΣ Ιωαννίνων αλλά και των υπόλοιπων Ενώσεων-μετόχων της Δωδώνης να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να καθορίσουν το μέλλον της εταιρείας.
«Είναι υποχρεωμένοι βάσει του καταστατικού να μας καλέσουν να συνομιλήσουμε. Εκτός πια κι αν οι νόμοι δεν ισχύουν στην Ελλάδα», σημειώνει με νόημα ο κ. Μπαλτογιάννης
http://www.epiruspost.gr/oikonomia/agrotika/9112-2011-08-11-18-10-51.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: