Αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό – Νέος πρόεδρος ο Θοδωρής Αλεξίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια πανηγυρικής εκδήλωσης, η καθιερωμένη αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων, παρουσία του Δημάρχου Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιου, των τοπικών Μ.Μ.Ε καθώς και εκπροσώπων της διοίκησης του Ελληνικού Ρόταρυ και άλλων Ροταριανών Ομίλων.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Φώτης Δρούγκας παρέδωσε την ηγεσία του ομίλου στη νέα διοίκηση υπό τον Θοδωρή Αλεξίου (δεξιά στη φωτ.).
Στην προσφώνησή του ο δήμαρχος κ. Φίλιος είπε: «Βρίσκομαι ανάμεσά σας με χαρά για τρεις λόγους. Βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους, σέβομαι τους στόχους σας κ τις προσπάθειές σας σε όσα έχετε προσφέρει και θα προσφέρετε περισσότερα για την βοήθεια στο δήμο. Είναι μια εποχή που υπάρχει ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά. Με αυτές τις σκέψεις θεώρησα πρέπον να παραβρίσκομαι στο σημαντικό γεγονός της αλλαγής ηγεσίας του ροταριανού ομίλου».
Κατά τις ομιλίες τους ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Δρούγκας και ο εισερχόμενος κ. Αλεξίου ανέπτυξαν τους σκοπούς και τα ιδανικά του Ρόταρυ καθώς επίσης αναφέρθηκαν και στο έργο που επιτελέστηκε από τον Ρ.Ο. Ιωαννίνων την προηγούμενη χρονιά και το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ρ.Ο. Ιωαννίνων αποτελείται από τους: Θοδωρή Αλεξίου, Πρόεδρο
Βησσαρίων Κοσμά, Αντιπρόεδρο, Βαγγέλη Αθανασίου, Γραμματέα, Αλέξη Δρούγκα, Ταμία, Αγγελική Μακρή, Κοσμήτορα, Βασίλη Παπαγιάννη, Μέλος, Χάρη Οικονόμου, Μέλος, Φώτη Δρούγκα, Προ-Πρόεδρο, Κώστα Κατσιούρα, Εψηφισμένο Πρόεδρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: