Μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ στα Γιάννενα

Έλληνες Βετεράνοι εναντίον Βετεράνων της Barcelona
Μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ θα παρευρεθούν στα Ιωάννινα στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα των Ελλήνων Βετεράνων με τους Βετεράνους της Barcelona, που διοργανώνεται από την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2010. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος και θα τιμηθεί κατά τη διάρκειά της.

Το γιαννιώτικο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ονόματα σημαίες του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ όπως οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Ευθύμης Ρετζιάς, Γιάννης Ιωαννίδης, Κώστας Παταβούκας, Chicho Sibilio, Nacho Solozabal, ενώ ενδέχεται να παρευρεθεί στην εκδήλωση και ο Νίκος Γκάλης. Αξίζει να τονιστεί ότι ένας από τους τρεις διαιτητές του φιλικού αγώνα θα είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέας Λοβέρδος!
Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα ήδη εργάζεται πυρετωδώς για να υλοποιηθεί μια άρτια διοργάνωση, με την αρωγή της Δημοτικής και της Περιφερειακής Αρχής. Ήδη γίνονται προσπάθειες για να εξασφαλιστεί προς χρήση το σύγχρονο Πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο, ώστε να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του αθλητισμού. Ένας από τους κεντρικούς χορηγούς της διοργάνωσης είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: