Άγνωστοι διέρρηξαν την ΔΩΔΩΝΗ

Λίγες μόνο ημέρες αφότου η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ αποφάσισε να μην ανανεώσει τις συμβάσεις των υπαλλήλων της που ήταν επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του κτιρίου, άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξαν τα δύο χρηματοκιβώτια του λογιστηρίου και έκλεψαν 20.000 ευρώ.
Το κτίριο όπου στεγάζεται η γαλακτοβιομηχανία φυλασσόταν μέχρι τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, από φύλακες που είχαν συμβάσεις με την εταιρία.
Η απόφαση της διοίκησης όμως ήταν να μην ανανεωθούν οι συμβάσεις αυτές αλλά να ανατεθεί η φύλαξη του εργοστασίου και των γραφείων σε ιδιωτική εταιρία security.

Έτσι εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα η ΔΩΔΩΝΗ φυλασσόταν από την εταιρία αυτή, η οποία όμως δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα, μιας και μόλις λίγες μέρες μετά είδε να δύο χρηματοκιβώτια που υποτίθεται πως έπρεπε να τα φυλάει, να ανοίγουν και 20.000 ευρώ να κάνουν φτερά.
Οι δράστες, οι όποιοι ακόμα αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων, μπήκαν στο κτίριο σπάζοντας τζάμι γραφείου και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως ήξεραν ακριβώς που και πότε να χτυπήσουν.
Λυπηρό γεγονός που όμως γεννά συγκεκριμένες απορίες χαρακτήρισε τη διάρρηξη αυτή το μέλος του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνδέσμου, Μιχάλης Τζίμας, ο οποίος τόνισε ότι με τέτοια συμβάντα απαξιώνεται ακόμη περισσότερο η εταιρία.
«Θέλω να πιστεύω δε θα ενταχθεί αυτό το γεγονός στην προσπάθεια που γίενται για την υποβάθμιση της εταιρίας», είπε και πρόσθεσε «Είναι απορίας άξιο πως επί 40 χρόνια με τη φύλαξη που είχε δεν έγινε τίποτα».
Ανακοίνωση με την οποία επικρίνουν την απόφαση της διοίκησης της γαλακτοβιομηχανίας να αναθέσει σε ιδιωτική εταιρία τη φύλαξη του εργοστασίου, εξέδωσαν από κοινού η ΔΡΑΣΥ και η ΑΡ.Π.Η. τονίζοντας πως η διάρρηξη των γραφείων της κάθε άλλο παρά αθώα είναι και καλώντας τη διοίκηση να απαντήσει άμεσα, τι ακριβώς πήραν οι διαρρήκτες.
«Το φιάσκο της ανεκδιήγητης διοίκησης συνεχίζεται. Η πρώτη κλοπή στα χρονικά της εταιρίας έγινε τρεις μέρες μετά την ανάθεση της φύλαξης σε σεκιουριτάδες. Λίγες μέρες πριν, δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των εργαζόμενων που εργάζονταν ως φύλακες», αναφέρει η ανακοίνωση η οποία ζητά επίσης την άμεση παραίτηση της διοίκησης
http://www.neoiagones.gr/index.php/-mainmenu-41/17780-2011-02-07-15-36-51.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: