Στυλιανίδης εφ’ όλης της ύλης στη ΝΟΔΕ Άρτας

Κριτική στην Κυβέρνηση άσκησε από τον Άρτα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος της τοπικής ΝΟΔΕ στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παράλληλα ο κ. Στυλιανίδης επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των στελεχών του κόμματός του, κάνοντας λόγο για προετοιμασία μέχρι την ημέρα της νίκης και της ανάληψης της Κυβέρνησης της χώρας.
«Τα κόμματα δεν γεννιούνται ως οχήματα για την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών, τα κόμματα γεννιούνται μέσα από κοινωνικές διαδικασίες και η ύπαρξή τους επιβεβαιώνεται μετά από εκλογές» τόνισε ο κ. Στυλιανίδης κληθείς να σχολιάσει την ύπαρξη του νέου πολιτικού σχήματος -της κας Μπακογιάννη- που πρόβαλε στο πολιτικό προσκήνιο και πώς αυτό επηρεάζει τη ΝΔ.


«Εμείς θεωρούμε ότι στο χώρο που εμείς εκπροσωπούμε στην ελληνική πολιτική σκηνή δεν υπάρχει το παραμικρό κενό. Η σύγχρονη ελληνική κεντροδεξιά εκπροσωπείται μέσα από την ΝΔ. Οι τελευταίες εκλογές δημοτικές και περιφερειακές ανά τη χώρα έδειξαν ότι οι δυνάμεις της παράταξης πανελλαδικά ανατάχθηκαν πάρα πολύ γρήγορα και από κει που κάποιοι μας υπολόγιζαν σε μία μόνο περιφέρεια καταφέραμε να πάρουμε τις μισές περιφέρειες και τους περισσότερους νομούς από άποψη συσχετισμών, ιδιαίτερα την πρώτη Κυριακή που συμμετείχαν όλες οι πολιτικές δυνάμεις και μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλέστατα πολιτικά και κομματικά συμπεράσματα» τόνισε.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι έχει κάνει «απανωτά λάθη» στις κεντρικές επιλογές, τονίζοντας ότι «όλες οι επιλογές πλήττουν μισθωτούς και συνταξιούχους, πλήττουν αγρότες, ανθρώπους του μόχθου, δεν δημιουργούν αναπτυξιακή προοπτική, οδηγούν σε αδιέξοδο, διαψεύδουν αυτά τα οποία μας λεν απ' τα μπαλκόνια ή από τα στημένα τηλεοπτικά παράθυρα».
Τόνισε ότι η ΝΔ δεν περιορίζεται μόνο στην κριτική αλλά προχωρά και σε πρόταση η οποία διατυπώθηκε απ' την Αντώνη Σαμαρά για μία διαφορετική οικονομική πολιτική που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα γρήγορα από την μέγγενη του μνημονίου και να της επιτρέψει να σταθεί στα πόδια της.

Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση στο Καφέ «Βυζάντιο» της Άρτας που οργάνωσε η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και η ΟΝΝΕΔ Άρτας.
Φαίνονται, εκτός από τους Ευρ. Στυλιανίδη και Αντώνη Μπέζα, ο Βουλευτής Άρτας της ΝΔ Κώστας Παπασιώζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Κώστας Παππάς και ο πρώην Νομάρχης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Άρτας Γιώργος Παπαβασιλείου.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Μπέζας συνδέεται με πολύχρονη προσωπική φιλία με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Πρόκειται για πολιτικούς από τη νέα γενιά της Νέας Δημοκρατίας που στην προηγούμενη περίοδο αξιοποιήθηκαν από τον Κώστα Καραμανλή σε καίριες κυβερνητικές θέσεις.
Στην ομιλία του, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στη σημαντική συνεισφορά του Αντώνη Μπέζα, από τη θέση του Υφυπουργού Οικονομικών, στις ενισχύσεις και τις αποζημιώσεις για ακαρπία που δόθηκαν στους αγρότες εσπεριδοειδών της Άρτας καθώς και στα ενισχυτικά μέτρα για τους πτηνοτρόφους της περιοχής την περίοδο της «γρίπης των πτηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: