Εγκρίθηκε το Γενικό Πολεοδομικό Ηγουμενίτσας


Υπεγράφη από την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Ηγουμενίτσας και απεστάλη για σχετική δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.
Κατόπιν αυτού ανοίγει ο δρόμος και για τις Πολεοδομικές Μελέτες που είχαν τελματώσει, για τις οποίες, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πιτούλης , υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις οι οποίες πρέπει να αναλυθούν.
«Από την καινούργια θέση που αναλαμβάνω στις 3 Ιανουαρίου του 2011 θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να διορθωθούν.

Επίσης σήμερα 29 Δεκεμβρίου υπέγραψα στην Περιφέρεια την ένταξη του έργου «Ύδρευση Νομού Θεσπρωτίας τμήμα υδαταγωγών Κερτερίου-Πλαταριάς-Συβότων» στο Ε.Σ.Π.Α προϋπολογισμού 9.000.000 ευρώ το οποίο προχωρήσαμε σε συνεργασία με τον Δήμο Συβότων.
Το έργο περιλαμβάνει την αναβάθμιση αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Συβότων.
Πιστεύω ότι η δέσμευσή μας προς τους πολίτες ότι θα προωθούμε μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μας τα συμφέροντα του Δήμου Ηγουμενίτσας, αναδείχτηκε περίτρανα και με τον καλύτερο τρόπο.
Ευχαριστώ δημόσια τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας καθώς και Mηχανικούς και υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα οκτώ χρόνια, παροτρύνοντας τους, με τον ίδιο και περισσότερο ζήλο να βοηθήσουν την Νέα Δημοτική Αρχή στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει», σημειώνει στην δήλωσή του ο κ. Πιτούλης
http://www.epiruspost.gr/ipiros/thesprotia/7229-2010-12-30-00-40-40.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: