Ευχές Αλεξ. Καχριμάνη για τις εορτές των Χριστουγέννων

Τις ευχές του προς τους Ηπειρώτες για τα Χριστούγεννα έδωσε σήμερα ο Νομάρχης Ιωαννίνων και νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με δήλωσή του προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Ηπειρώτες και σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα. Όλους μας διακατέχουν πολλές σκέψεις και το μυαλό μας είναι στο τι μέλλει γενέσθαι με τις δυσκολίες που περνάει η πατρίδα μας. Από την πλευρά μας θα αγωνιστούμε με κοινωνική αλληλεγγύη και πάνω από όλα για το συμφέρον του τόπου σε όλα τα θέματα και πιστεύω ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, θα μπορέσουμε στο τέλος να έχουμε ένα θετικό απολογισμό.

Βλέπουμε ότι όλοι σκέφτονται, όλοι είναι προβληματισμένοι: Ένα θέλω να τους πω, ότι εμείς θα είμαστε αρωγοί σε ο,τι μπορούμε και σε ο, τι περνάει από το χέρι μας για να περάσουμε όλοι μαζί τα δύσκολα που μας περιμένουν. Χρόνια Πολλά και η Γέννηση του Θεανθρώπου να δώσει αυτές τις ημέρες μια ανακούφιση σε όλους που τη χρειάζονται».

Δήλωση για τον Αγωγό Φυσικού Αερίου
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αγωγό Φυσικού Αερίου ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης είπε, μεταξύ άλλων, ότι εδώ και τέσσερις μήνες είχε αναφέρει ότι έγινε ήδη η χωροθέτηση του σταθμού συμπίεσης. «Δεν ξέρω, πρόσθεσε, αν τώρα κάποιοι το κατάλαβαν. Ζητούμενο είναι να βρεθεί η βέλτιστη λύση. Το Φυσικό Αέριο είναι Εθνικό θέμα και δεν πρέπει απλά να διέλθει από την Ήπειρο ο αγωγός, αλλά και να κατασκευαστεί δίκτυο διανομής στην Ήπειρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: