ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΚΕΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στην πόλη των Ιωαννίνων, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, χθες Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί.
Δέκα χρόνια μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη, η ΙΚΕΑ βρίσκεται από σήμερα και στα Ιωάννινα με το πέμπτο κατάστημά της.
Σε ένα νέο, διαμορφωμένο χώρο 18.000 m², ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε μια έκθεση 44 δωματίων και 3 πλήρως εξοπλισμένων διαμερισμάτων, επιλέγοντας από 7.500 προϊόντα και αμέτρητες ιδέες και λύσεις για το σπίτι...



Το πρόγραμμα των εγκαινίων ξεκίνησε στις 8:00 το πρωί στο εστιατόριο του καταστήματος με παραδοσιακό σουηδικό πρωινό για τους επίσημους προσκεκλημένους της ΙΚΕΑ. Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός και η παραδοσιακή κοπή «σουηδικού κορμού» από το Σύμβουλο της Σουηδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, κ. Kaarlo Laakso και το Νομάρχη Ιωαννίνων, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Χαιρετισμό για τα εγκαίνια του καταστήματος απηύθυναν εκτός από τον κ. Βασίλη Φουρλή, πρόεδρο του Ομίλου Fourlis, o κ. Henny Van Veen, Project Manager της ΙΚΕΑ, ο κ. Kaarlo Laakso, Σύμβουλος της Σουηδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και o Νομάρχης Ιωαννίνων, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους του νέου καταστήματος.

Σε όλη τη διάρκεια των εγκαινίων, face painters, ξωτικά, animateurs και ο Άγιος Βασίλης διασκέδαζαν μικρούς και μεγάλους. Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο κατάστημα θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Η ΙΚΕΑ είναι δίπλα σας, και σας περιμένει να την ανακαλύψετε!

ΙΚΕΑ Ιωάννινα, 13ο χλμ. Ιωαννίνων-Άρτας, 45500, Τηλ:8011122722 και 210 3543403

Δεν υπάρχουν σχόλια: