Πέρδικα: Το φυσικό αέριο "διχάζει" το ΠΑΣΟΚ


Αγκάθι για το τοπικό ΠΑΣΟΚ το θέμα του φυσικού αερίου, αφού μετά τις παραιτήσεις των μελών της συντονιστικής επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Πέρδικα, ακολούθησε προχθές Δευτέρα, άτυπη συγκέντρωση της ολομέλειας της Οργάνωσης.
Άτυπη γιατί η συντονιστική τελεί υπό παραίτηση και άρα δεν μπορεί να καλέσει σε μια τέτοια διαδικασία, ενώ πουθενά στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ δεν προβλέπεται η σύγληση του οργάνου από μέλη και φίλους.
Τυπική ή άτυπη πάντως, η διαδικασία έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα, στην οποία παραευρέθηκαν 100 περίπου μέλη, φίλοι αλλά και πολίτες της Πέρδικας και δεν παρευρέθηκαν ο γραμματέας της Ν.Ε, ο βουλευτής του νομού και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος.
Οξυμένα είναι πλέον τα πνεύματα στα μέλη του ΠΑΣΟΚ αφού η επικρατούσα άποψη είναι οι αποφάσεις του κυβερνώντος κόμματος για το θέμα του φυσικού αερίου αποτελούν εμπαιγμό για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στην Πέρδικα, οι οποίοι είχαν ερμηνεύσει δηλώσεις στελεχώ του ΠΑΣΟΚ ως δέσμευση ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει στη χάραξη μέσω Πέρδικας του αγωγού και στην εγκατάσταση του συμπιεστή.
Έτσι τα μέλη του ΠΑΣΟΚ "απειλούν" με μαζικές αιτήσεις διαγραφής από το κόμμα και στην ουσία διάλυση της Τοπικής Οργάνωσης της Πέρδικας.
Ήδη έχουν υποβληθεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή οι παραιτήσεις των μελών της συντονιστικής. Η Νομαρχιακη επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να εξετάσει αν θα κάνει δεκτές τις παραιτήσεις αυτές. Αξιοσημείωτο είναι ότι ανάμεσα στις παραιτήσεις αυτές υπάρχουν και παραιτήσεις νεοκλεγέντων δημοτικών και τοπικών συμβούλων με το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ.
http://www.vdella.com/newsdesk_info.php?newsdesk_id=1333

Δεν υπάρχουν σχόλια: