Ανοίγει τις πύλες του αύριο (10 π.μ.) το ΙΚΕΑ

Έτοιμα είναι όλα για τα αυριανά εγκαίνια (στις 10 το πρωί) του πολυκαταστήματος ΙΚΕΑ στα Γιάννινα που βρίσκεται στο 13ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Άρτας. Προσωπικό και υπεύθυνοι του καταστήματος έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, καθώς αναμένεται, πρώτη μέρα λειτουργίας του, να το επισκεφθεί πλήθος κόσμου.
Tα εγκαίνια που θα γίνουν παρουσία του προέδρου της εταιρίας κ. Βασίλη Φουρλή, θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα κ. Kaarlo laasko και τοπικές αρχές.
Η επιτυχημένη πρόβα τζενεράλε έγινε πριν λίγες μέρες, όπου περίπου 2.000 άτομα, συγγενείς κυρίως του προσωπικού βρέθηκαν στους χώρους του πολυκαταστήματος.

Σε μία έκταση 18.000m² οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν περισσότερα από 7.500 προϊόντα και αμέτρητες λύσεις για το σπίτι.
Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε μια έκθεση με 44 δωμάτια και 3 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα.
Το κατάστημα που θα απασχολεί 235 υπαλλήλους, χωρίζεται σε τρία διαφορετικά μέρη: το τμήμα όπου παρουσιάζονται τα έπιπλα, το τμήμα που διαθέτει είδη για τον οικιακό εξοπλισμό και το τμήμα της άμεσης παραλαβής (self serve) των προϊόντων σε επίπεδες χάρτινες συσκευασίες (flat packs).
Εκτός από τους χώρους έκθεσης το κατάστημα διαθέτει εστιατόριο, χωρητικότητας 250 ατόμων, κατάστημα με αυθεντικά σουηδικά τρόφιμα, γλυκά και ποτά, ένα café στην έξοδο, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες υπάρχει ο ειδικά φυλασσόμενος παιδότοπος Småland.

Δεν υπάρχουν σχόλια: