Η Πανηπειρωτική τιμά τον Θόδωρο Παπαγιάννη

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων εγκαινιάζουν τον Β΄ Κύκλο «Δράσεις Πολιτισμού» με μία τιμητική εκδήλωση για το γλύπτη Θόδωρο Παπαγιάννη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στην Αίθουσα της Παλιάς Βουλής και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με προσφώνηση του προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστα Αλεξίου και χαιρετισμό εκπροσώπου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Ομιλητές θα είναι η καθηγήτρια της Ιστορίας της Τέχνης στην ΑΣΚΤ Αθήνας, διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη, ο αναπληρωτής καθηγητής της Ιστορίας της Τέχνης στο τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Θάνος Χρήστου, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κώστας Σερέζης, ο φιλόλογος-συγγραφέας Λαοκράτης Βάσσης και ο καθηγητής Πολιτικής και Κοινωνικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Παναγιώτης Νούτσος. Την εκδήλωση θα συντονίσει η επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεωργία Λαδογιάννη.
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ευχαριστούν τον Ναπολέοντα Ροντογιάννη για την ευγενική συμβολή του στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

http://www.agon.gr/news/120/ARTICLE/9354/2010-12-15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: