Τραγικό εργατικό ατύχημα με θύμα υπάλληλο της καθαριότητας

Έχασε το πόδι του δυο μήνες πριν βγει στη σύνταξη

Το τραγικό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξω ακριβώς από το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών, μόλις είχε ξεκινήσει η βάρδια για το προσωπικό του συγκεκριμένου απορριμματοφόρου. Δύο εργάτες της καθαριότητας βρίσκονταν πάνω από τον κάδο, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους, έπεσε πάνω τους. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι και εξετάζονταν αν είχε κάνει χρήση οινοπνεύματος.
Ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος ήταν ο ένας εκ των δύο εργατών να χάσει το πόδι του από ακρωτηριασμό. Οι γιατροί του «Χατζηκώστα» πάλευαν χθες μέχρι το μεσημέρι, για να σώσουν το δεύτερο πόδι του άτυχου εργάτη. Τελικώς, του τοποθετήθηκαν λάμες και γλίτωσε το κάτω άκρο.
Το ακόμα πιο τραγικό είναι ο συγκεκριμένος υπάλληλος ετοιμάζονταν σε δύο περίπου μήνες να βγει στη σύνταξη...
Ο έτερος εργάτης στάθηκε ευτυχώς πιο τυχερός και χρειάστηκε να διακομιστεί για λίγο στο νοσοκομείο αλλά πήρε άμεσα εξιτήριο, αφού διαπιστώθηκε πως δεν είχε τραυματιστεί.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων συμπαρίσταται στον εργαζόμενο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών που υπέστη εργατικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του και βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η διοίκηση του ΕΚΙ εύχεται πλήρη ανάρρωση στον άτυχο εργαζόμενο, δεσμευόμενη πως θα σταθεί δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: